fredag 27 januari 2012

Ett kort till svärmor.....

För några dagar sedan så fyllde min svärmor år. Självklart så ville jag göra ett kort till henne. jag blev så förtjust i de nya papperen från piondesign så jag kände att de skulle passa bra.Här ser ni resultatet.
Helgen kommer annars bli lugn tror jag, bara en innebandymatch på söndag.Jag ska visserligen både baka till matchen och sitta i sekritariatet under matchen men det tycker jag bara är roligt så det blir inget problem.Övrigt skall helgen ägnas åt att städa, tvätta och rensa lite.Inte så kul kanske men det är svårt att ibland hinna med under veckan.Kommer däremot att kännas bra på måndag när det är klart och man har en städat och fint hem+att tvätthögen har minskat radikalt.Hoppas att ni kan njuta av att få vara ledig i helgen.

Trevlig helg och Tack för titten!
Kram Catharina

måndag 23 januari 2012

Hoppas att allt är bra med er. Själv så har jag haft en underbar helg. Först en lördag där inget var inbokat så jag fick tid att "bra vara". Söndag var dock mer fulltecknad. Började dagen med jobb i 2 timmar sedan direkt därefter till Holmsund där vi besökt goda vänner innan det blev dax att styra vidare mot Obbola och älste sonens match. Tur att jag hade middagen helt klart när vi kom hem så det gick snabbt att fixa . Jag gillar att ha framförhålning.

Tänkte att jag skulle visa er ett födelsedagskort som jag skickat till Lena Be på  hennes födelsedag islutet av förra året.
Tack för titten och ha det så gott!

tisdag 17 januari 2012

Fler julkort....

Idag blir det ett kort inlägg. Jag tänkte bara att jag skulle visa er ännu ett av de julkort som jag inte har visat er. Detta kort skickade jag till min mamma och pappa. Eftersom att min mamma älskar katter så tänkte jag att denna bild skulle passa bra. jag är ganska så traditionell vad det gäller julfärger. Det ska vara grönt och rött. Så jag är faktiskt lite förvånad att jag gjorde ett kort i blått och rött. Men jag visste ju vilken bild jag vill använd och eftersom det var blått i den så tyckte jag att detta papper från maja designs nya julserie passade super.
Tack för titten!

Kram Catharina

lördag 14 januari 2012

julkort till vänner.....

När Nettan hade sin supertrevliga julfest så fick jag lära mig av Annica att göra julgranar som man lätt kunde limma fast på kort.De var oerhört lätta och roliga att göra s¨jag bestämde mig för att göra sånna och sätta på julkort som jag sedan skickade till några av mina pysselvänner.Så tack snälla Annica för hjälpen.Här nedan ser ni hur grankorten såg ut.
Helgen har för övrigt fylligt på.Idag har det varit innebandy för hela slanten.Först åkte vi in till stan då yngste sonen hade match och sedan bara hem och vända och byta son.För då hade den äldre match.Han hade som tur var hemmamatch så vi behövde inte åka så långt.Så nu är kroppen ganska trött och sliten men det är det värt.Det är alltid kul att se när sönerna spelar.Man får passa på så länge som de nu bor hemma för ett..tu..tre.. så är de utflugna.

Ha bra fortsättning på helgen !

Kram Catharina

måndag 9 januari 2012

Städat bort julen....

Nu har jag städat bort julen i bloggen genom att jag bytt ut min juliga bakgrund till en lite mer vårlig stil.Dock så jag en del julkort kvar att visa er som jag inte hann innan jul så här kommer ett kort som jag skickat till våra goda vänner i Holmsund.Jag älskar verkligen bilden som jag valt att använda till detta kort.Önskar att jag hade köpt ännu fler sånna papper.
Det var nog allt för idag.

Tack för titten!
kram Catharina

fredag 6 januari 2012

God fortsättning.....

God fortsättning på det nya året. Jag hoppas  och tror att detta året kommer att bli minst lika bra som det förra-kanske tom bättre.
Jag börjar det här året nu med att visa er 10 av mina favoritkort som jag gjort under året .Har ju en hel del att välja bland men jag tror att just dessa är de som jag känner mig mest nöjd med och som betytt mest för mig under förra året. Jag har inte satt dem i någon inbördes ordning utan helt eftersom de kommer bland mina bilder.
Så håll till godo för här kommer de:









Ha det nu så bra så ses vi efter helgerna. Jag har bestämt mig för att jag ska bli bättre på att kommentera i era bloggar nu det här året för det är ju kommentarerna och all fin inspiration hos er som gör att det känns roligt att fortsätta med bloggen. Tack för att ni finns...

Tack för titten!
Kram Catharina