söndag 27 november 2011

Tändsticksaskar.....

Jag har även detta året fått en hel del beställningar på tändsticksaskar.Får se om det nu leder till fler beställningar eller ....
Här visar jag er några av dem.


Ha en fortsatt trvlig 1:a advent trots att det är gräsmattan år grön och man inte alls har någon adventskänsla.

Tack för att du tittade in!

Kram Catharina

lördag 19 november 2011

Julkort.....

Hoppas att ni har en skön helg allihopa och kan njuta av att det är helg. För mig är det innebandy för hela slanten som gäller i helgen. Idag har älste sonen spelat en super jämn och spännande match med A-laget.Matchen slutade 8-8. men det kändes ändå som en seger eftersom de låg under 6-8 när det var ca 3 min kvar.Imorgon spelar båda mina söner match och den älste ska dessutom dömma 2 innebandymatcher också.

har verkligen börjat komma igång med julkort tillverkningen nu och sedan så har jag fått en del beställningar på tändsticksaskar också.Så jag tillbringar ganska mycket tid i pysselrummet nu.
Idag visar jag er ett av de julkort som jag hunnit med att tillverka.
papperen som jag använt till detta kort är ifrån Maja designs nyaste julserie "Vintagevinter".Jag verkligen älskar dessa papper så jag kommer nog att göra ganska många kort med just de papperena.

Det var allt från för nu.Ha en forsatt skön lördag.
Tack för att du tittade in!

Kram Catharina

fredag 11 november 2011

Färdig packad....

Ja nu var man färdigpackad och klar inför Pysselhäxornas träff imorgon. Det ska bli så kul att få träffa en massa goa pysselvänner igen. Jag har verkligen längtat  och väntat. Lovar att visa er mina alster därifrån efter helgen. Så ha en trevlig helg nu allihopa för det ska jag absolut ha.

Kram Catharina

onsdag 2 november 2011

Ännu en arbetsdag avklarad och tänk nu har halva veckan redan gått.tiden rinner verkligen iväg.Inte så länge tills man får börja plocka fram adventspyntet igen.Åh som jag har längtat.Tycker om julen och allt vad den ger.Det blir så mysigt i mörkret när man får tända ljus och sitta inne och mysa med vänner och familj.Då njuter iallafall jag.

Märkret är dock inte så himla kul så nog skulle det vara trevligt om det kom iallafall lite snö så pass att marken blev vit.Är ju inte så förtjust i just snön men det är bättre än mörkret som är nu.

Idag fyller den näst sista i födelsedagskedjan så Stort grattis Cecilia.Till henne gjorde jag detta kort.
Ha det så bra så länge.

Tack för titten!

Kram Catharina