onsdag 26 oktober 2011

Ännu ett julkort......

Hu nu har det blivit både kyligt och halkigt när jag ska ta min promenad till jobbet.Jag är verkligen ingen fantast av denna årstid som vi  nu går in i.Det ända som gör tiden framöver lite trevlig är advent och jul.Det är något som jag ser framemot.Tycker om att få mysa med brasa och tända ljus nu när det är mörkt och kallt.

Förlåt att jag inte uppdaterat nyligen men jag har iallfall pysslat en hel del. Julkortstillverkningen är i fullgång. Jag har införskaffat både en del nya julpapper, stämplar och lite annat deko(som om jag inte har julpapper kvar sedan tidigare år då) så jag känner vekligen hur inspirationen infinner sig.

Idag visar jag er ett av de julkort som jag gjort.Det är lite enklare och snbbgjord modell.Tycker det är kul att göra lite olika typer av modeller. Jag vill ju inte att det ska bli någon massproduktion som det är på de julkort som man kan köpa ute i handeln.
Papperet är från inkidos julserie och kransen har jag gjort av grankvist som jag stnsat ut med en Martha Stewart punch och satt ihop till en krans.

tack för alla fina kommentarer som ni ger mig.Det är tackvare er som jag känner att det är värt allt detta med bloggandet och att jag får finna inspiration hos er gör mig inspirerad.

Tack för titten!

Kram Catharina

måndag 17 oktober 2011

Julpost....

I helgen så blev vi bjudna på middag hos våra mycket goda vänner och eftersom att jag vet att de också har en pysslare i sin familj. Så kände jag att det skulle vara kul att få ge henne en brevlåda för julkorten. Brevlådan tillverkades i tisdag hos min  pysselvän Britt-Inger och jag kände direkt att jag skulle ge bort den. Den var vansinnigt rolig att göra så jag kan försäkra er att jag garanterat kommer att göra fler som jag sedan visar er i bloggen. Det blev för övrigt också en mycket uppskattad present av mottagaren.

Jag tycker att jag valde ett perfekt papper för ändamålet och valde att inte dekorera så mycket på själva lådan utan valde att sätta blommorna uppe på locket istället. Texten till framsidan har jag stansat upp med cuttlebugen.

Hoppas att ni har haft en lika skön och underbar helg som jag .Tänk jag har inte lagat mat på hela helgen. Vilket lyx! Det hör ju inte direkt till vanligheterna utan bara att njuta. Vi åt middag borta även på igår då några föräldrar hade fixat en supertrevlig fotbollsavslutning med middag. Sån här lyx borde få ha oftare.

Tack för titten!

Kram Catharina

torsdag 13 oktober 2011

Årets första julkort......

Ett underbart väder idag men trots denna vackra dag så fick jag ett tråkigt besked på jobbet idag. En av mina kollegor har nämligen mist sin make igår .Så hela arbetskollegiet samlades för att stötta och gråta tillsammans. Nu nog om det tråkiga.

Jag har börjat med julkorten lite smått. Jag längtar till julen och känner mig otroligt inspirerad att börja med julkorten.Att det dessutom har kommit ut en massa fina julpapper i butikerna gör ju inte saken bättre. Så idag tänkte jag visa er årets första julkort men ni kan vara lugna-det kommer många fler.
Det var nog allt jag hade att visa er idag.

Hoppas att ni har lika ljuvligt höstväder som vi och att ni har tid att njuta av det lite också.
Tack för titten!

Kram Catharina










onsdag 5 oktober 2011

Äntligen har jag fått mitt googlekonto att fungera när jag ska kommentera hos er.Så supertack till Carina som talade om hur jag skulle göra.

Är lite sliten idag efter min hel dags kurs i stockholm igår men det var en mycket bra och givande kurs så det var ju helt klart värt det.och sedan när jag ser resultatet av vad jag lärt mig på kursen så blir det ju ännu bättre.

Min mycket goa vän fyllde år här om dagen och till henne hade jag gjort detta kortet.
det otroligt vackra peapperet som jag har använt kommer ifrån Ridderholms design.

Tack för titten!

Kram Catharina