onsdag 28 september 2011

The best thing about me.....

Som ni alla redan säkert vet så gör jag mest kort.men ibland så blir det faktiskt en och annan Lo också.Denna gång är det ett foto på yngste sonen från vår resan till Turkiet för nåt år sedan som pryder min Lo.Jag har framkallat en massa fina foton nu som jag också skulle vilja sätta händerna i men hösten och vintern är lång så vi får se vad som händer.
Som journaling satte jag dit en rub-ons med ett ordspråk som jag tyckte passade så bra.
Här är ett undert vackert höstväder idag.hoppas att ni också har ett lika superväder som vi.

Kramar Catharina

lördag 24 september 2011

Hej på er allihopa.Förlåt för en superkass uppdatering men det har varit så mycket på kvällarne nu ett tag med bla föräldramöten både här och där.men jag ska verkligen försöka att skärpa mig nu.Vi går ju mot den mörkare årstiden nu så förhoppningsvis så har jag mer tid över till bloggning och pyssel.Inte för att jag inte har pysslat för det har jag verkligen gjort men tyvärr så har jag inte fotat allt ännu men det kommer jag lovar.....

Idag ska vi åka in till stan en sväng för att se äldste sonen spela sin första innebandy match för denna säsongen.Iår kommer han nog att spela med 2 lag.idag gör han debut i A-laget och imorgon säsongsdebut med sitt eget lag J18.Tycker det känns jättekul att innebandysäsongen äntligen ahr börjat.Jag har faktiskt saknat den nu under sommaren.
Efter matchen idag så blir det sedan middag och födelseuppvaktning hos svägerskan.det är hennes dotter som har fyllt 20 år.

Här får ni se kortet som jag gjort till henne.
Hoppas att ni får en skön helg!

Kram Catharina

fredag 16 september 2011

Födelsedagskedjan......

Äntligen har solen varit framme idag efter flera dagar med grått och regn.Jag känner att jag bli SÅ mycket piggare när solen skiner.Hoppas att det fina vädret håller i sig över helgen.Vi har nämligen lite höstfix att ta itu med utomhus som vi hoppas kunna ta tag i under helgen.

För en tid sedan så fyllde scraplinda år i födelsedagskedjan.Till henne så skickade jag detta kort.
Igår så fick jag ett kort i lådan också.Det var Erika som skickade mig ett något försenat kort från födelsedagskedjan.Men bättre sent än aldrig heter det ju.....
Kul att få lite rolig post i lådan för en gång skull och inte bara räkningar.
Hur Erikas såg ut ser ni här:

Ha en underbar helg nu allihopa!

Kram Catharina

onsdag 7 september 2011

Hej på er allihopa, hoppas att ni har det bra.Här formligen vräker det ner regn idag.Och jag som ska fara och titta på sonens fotbollsmatch ikväll i detta väder usch!!!Men vad gör man inte för sina barn eller????
Inte nog med att regnet öser ner så blåser det också väldigt kraftigt.Det känns nästan som att man sk lätta från marken.Så den där fotbollen lär ju blåsa och fara som den vill tror jag.

För en tid sedan så gjorde jag ett sånt där "bra att ha kort". Papperet som jag använde är från maja design och helt ljuvligt enligt mig.Här ser ni resultatet.
Tycker nämligen om beige och vitt i kombination med varandra.Det blev som ett lite lantligt stuk på kortet.

Kortet som jag gjorde till 40 åringen som vi skulle uppvakta och som jag lovat visa er är gjort med papper från samma serie.Men tyvärr -klantig som jag är så glömde jag att fota det så det kan jag inte visa er.Så ni får hålla till godo med detta istället.

Tack för titten och ha det så bra!!

Kram Catharina