onsdag 31 augusti 2011

Tänk vad tiden går fort.I morgon är det redan september.Man märker ute nu att det blivit höst för löven i träden har gulnat och sedan så är det mörk på kvällarna nu.Tycker om att tända ljus och mysa.Men det är nog nästan det ända som jag tycker om med hösten.

För en tid sedan så fick jag en beställning på ett kort till ett nyfött mirakel.Det enda som beställaren hade som krav var att det inte fick vara så mycket rosa trots att det var en liten My som hade kommit till världen.Så jag valde att använda ett papper i lite grön ton och bara några detaljer i rosa som blommor och band.Här kommer kortet.
En annan sak som jag tycker om är att alla fina julpapper nu håller på att droppa in i butikerna.Har redan hunnit köpa en del och dessutom har jag börjat ska några julkort också.Att skapa julkort är verkligen något som jag gillar eller jag tycker om det mesta med julen .Det är en mysig högtid som man får tillbringa med familjen.

Tack för titten och ha det så bra!

Kram Catharina

onsdag 24 augusti 2011

Den som väntar på nåt gott.......

Hoppas att ni har det bra nu när sommaren lider  mot sitt slut och hösten börjar ta vid.Barnen har börjat skolan nu så det känns skönt att få ordning på rutiner igen.

Själv har jag tillbringat ganska mycket tid i mitt pysselrum.Har gjort en del kort och faktiskt också en Lo.Det är inte så ofta som jag gör just Los men jag har framkallat en hel massa foton nu som jag verkligen vill sätta tänderna i.Så det lär ju helt klart bli fler Los.

I helgen som var så firade vi en av mina bästa vänner som fyllde år.Så jag och min man åkte ut till havet och tillbringade en helt underbar dag där ute.Då fick man faktiskt känslan av att sommaren kanske inte riktigt är slut trots allt.Till henne så gjorde jag detta kort.
Tyvärr så blev inte bildkvaliten den bästa men jag hoppas att det syns iallafall.På fredag så ska vi uppvakta en 40-åring så just nu så håller jag på att tillverka det kortet.Ni kommer att få resultatet senare.jag har faktiskt en hel del alster som jag inte visat er ännu.Så håll ut .....det kommer så småningom.Den som väntar på nåt......

söndag 14 augusti 2011

Så blev det lite sommarvärme igen efter några kalla dagar med regn.Skönt att vi får ha sommaren kvar ännu ett tag.Hoppas att ni har det bra.själv har jag haft en tid med arbete och en del fix här hemma.Jag har bla plockat in vinbär och krusbär från min trädgård.av dessa bär så brukar jag koka saft.Sedan har det blivit en del städning och rensning här hemma.Idag har jag tex storstädat mitt pysselrum och det var verkligen behövligt kan jag lova.Jag brukar dock inte vaar så duktigt på att hålla det snyggt så länge men jag ska försöka att skärpa mig denna gång för det är ju mycket roligare att vara där inne när det är fint och man hittar sina saker.

Nu börjar det också dra ihop sig till att sönerna börjar skolan igen och det ska faktiskt bli rätt skönt.Fast vill ju naturligtvis inte börja igen.Då blir det lite ordning på rutinerna igen.

Här om veckan så fyllde en av mina bästa pysselvänner år och till henne gjorde jag detta kort.
Det blev ett staflikort med papper från websterpage.

Tack för titten!

Kram Catharina

måndag 8 augusti 2011

Födelsedagskedjan.....

Efter en hel helg med välbehövligt regn så tittar äntligen solen fram igen.Skönt.Jag tycker faktiskt trots att jag gillar och mår så bra i värmen så tycker även jag att det varit skönt med lite mulet.Däremot så gillar jag inte att det har regnat precis hela helgen så att man inte kunnat göra allt det som behövs göras utomhus.Tur att jag då har kunnit vara inne istället och skapa ett kort till en lite My som just har kommit till världen.Ni fårse det resultat senare.Jag är ju med i en födelsedagskedja.Och denna gång var det Kims tur att fylla år.Jag skickade detta kort till henne.
Tyvärr så är inte bildkvaliten den bästa men ni får ha lite överseende med det.

Idag har jag skjutsat min yngste son till ett zon läger i fotboll.Lägret är 2 dagar och sista steget mot att ev bli uttagen till länslaget.Så nu går jag här hemma och hoppas och är lite nervös om hur det ska gå.Han är målvakt och hälften av de 4 som är kvar ska tydligen bort.Men skulle han nu inte lyckas med att ta sig dit så är jag otroligt stolt över honom , att han lyckas komma bland de 4 bästa målvakterna i sin årskull i hela västerbotten.

Maken har också börjat jobba idag efter semestern och nu tycker jag även att barnen kan få börja skolan så att det blir ordning på alla rutiner igen.
Tack för att du tittade in till mig och lämna gärna en kommentar också så jag vet att du varit här.

Kram

måndag 1 augusti 2011

Grattis till maken......

Idag har jag jobbat första dagen efter min 1 veckor långa semester.Det var jobbigt att måsta kliva upp tidigt men samtidigt otroligt roligt att vara tillbaka på jobbet igen.En del av min arbetskollegor har fortfarande semester men många har också kommit tillbaka.Vi får se hur det blir i höst med all omorganisation men jag hoppas och tror att jag ska kunna prova gå upp i arbetstid lite.Jag känner mig redo för att göra ett försök och jag tror verkligen att det skulle funka.

Idag har jag firat maken som fyllt år.Vi tjuvstartade med att fira honom redan lite i tisdags med släkten då min älste son fyllde år.Idag kom det några vänner och fikade och det var supertrevligt.Han var verkligen nöjd med sin dag.jag hade skapat dett kortet till honom.
Jag ville prova att göra ett annat format på kortet än det vanliga 15x15 som jag nästan alltid gör.det blev ett lite enklare kort denna gång och mycket uppskattat.Papperena kommer ifrån maja designs nya serier lantliv och skärgårdsliv.Dessa serier innehåller många otroligt fina mönster och färger.De är dubbelsidiga där båda sidorna är lika fina och användbara.Jag tom hunnit med att köpa hem av dessa papper ännu en gång.

Tack för titten och ha det så gott!

Kram