lördag 30 april 2011

40-åring.....

En kompis till mig har fyllt 40 år.Jag gjorde detta kortet till henne.
Papperen till detta kort kommer från Pysselgummans senaste serie som är helt ljuvligt vacker.Textstämpeln är ny inköpt och kommer ifrån Vild stamps.Tror att det kommer att bli min nya favorit av grattisstämplarna.

Igår kväll var jag och såg på fotboll.Min yngste son spelade träningsmatch mot Vindeln.Och vi gick segrade ur denna matchen med hela 8-0.Ikväll ska vi åka till vår vänner i Holmsund för att äta god middag och titta på brasan.Det blir kul att få se en annan brasa än den som jag ser från mitt vardagsrums fönster.Imorgon är det åter fotbolls match.Denna gång är det Röbäck som står för motståndet.Så då hoppas vi på ännu en seger i den träningsmatchen.Jag håller tummarna.

Ha nu en skön och trevlig valborg allihopa!

Kram

tisdag 26 april 2011

Dubbla födelsedagar.......

Söndagen före fyllde en mycket god vän till mig och min familj år.Så vi var och uppvakte henne och då hade jag gjort detta kort.
Och några dagar tidigare så fyllde hennes man också år.han är dessutom min mans spelkompis.De har ju sitt rockabilly band tillsammans med våra söner.Och till honom hade jag gjort detta kort.

Motivet med loket på kortet fick jag idéen till eftersom deras rockabillyband heter just "Long black train"så då tyckte jag att denna bild passade bra.Tyvärr så är denna bilden lite ljus av kameran.Jag har ju ingen märkvärdigt dyr och fin kamera så det blev inte bättre än så här.Så ni får hålla till godo med det.

Påskhelgen har varit helt underbart skön.Några lugna dagar hemmavid.Älste sonen har varit på läger nästa hela helgen så det har bara varit jag ,min man och yngste sonen hemma.Lite nyttigt har ju iallafall fått gjort här hemma men det har blivit mycket kvalitetstid tillsammans också.Idag har jag varit tillbaka på jobbet igen och det var trevligt att få träffa alla igen.Nu när man har varit ledig ett par dagar och det dessutom varit ett underbart väder så känns det nästan som om man har haft lite sommarsemster.Fast det är nog tur att man ändå har den kvar.

Ha nu en fortsatt skön vecka och var rädda om varnadra.

Kramar

torsdag 21 april 2011

Glad Påsk.....

Så var det påsk igen .Tänk vad det har gått snabbt sen förra gången.Tycker inte det känns som ett år sedan.För min del så blir det en lugn och skön helg hemma vid.Vi åker in till stan nån dag bara annrs så blir vi hemma.Det ska verkligen bli superskönt.
Så idag visar jag er ett påskkort som jag skickat till en av mina bästa vänner och hennes familj.Jag använt mig av magnolias fina påskpapper till detta kort.

Sen satte jag också fast några påskliljor tillsammans med mina favorit blommor,cherryblossom.De är otroligt användbara .Jag har dessa blommor i en massa färger och använder dem väldigt ofta.

Hörde på tvn att det visst ska vara ett underbart väder nu i påsk så jag ska verkligen försöka vara ute en del.Kanske blir det till att börja kratta lite om gräsmattan inte fortfarande är för blöt.Vi får se hur det blir.

Ha en superskön och glad påsk!

Många vårkranar till er allihopa!

söndag 17 april 2011

Svägerskans kalas.......

Igår var vi och firade min svägerska som fyllde 50år.Till henne hade jag gjort detta kortet där jag använt mig av papper från Pysselgumman.Det var ett väldigt lyckat kalas där vi fick en massa gott att äta.

Idag har jag varit och tittat på sonen som spelat fotbollsmatch mot tjejlaget.Det var en mycket spännande match där killarna ändå drog det längsta strået och lyckades vinna.Fast tjejerna stod på bra och bjöd verkligen på ett bra motstånd.I övrigt så händer det inte så mycket utan jag går mest och väntar in påsken nu och lite ledigt några dagar.

Ha en skön start på veckan!

Kram

torsdag 14 april 2011

Krya på dig......

För en tid sedan så hamnade en av mina allra bästa vänner på sjukhus med dubbelsidig lunginflammation.hon var ganska illa däran så för att pigga upp henne lite så gjorde jag detta kortet.
Jag har valt at använda BoBunnys nya fina serie.Texten är stämplad med en stämpel från stempelglede.

Idag har vi haft ett underbart vår väder.Termometrn visar på +11 i skuggan fast i man känner att solen så i den är det nog minst ett par grader varmare.Jag har tagit en skön promenad tillsammans med en god vän och det var helt ljuvligt.Hoppas att det fina vädret nu fortsätter hela helgen också.Men man vet ju aldrig med vädergudarna.Jag har förövrigt varit ledig idag och det har varit skönt.Så nu jobbar jag inte förrän på måndag  igen.

Ha ett bra slut på veckan och en superhelg!

Kram

tisdag 12 april 2011

Bloggcandy....


I Hozzans blogg fiaras 10 000 besökare.Och där kan man vinna alla dessa godsaker.
Man har tom 30/4 på dig att vinna.
Så nu får jag bara hoppas på turen.

fredag 8 april 2011


Detta trevliga bloggcandyt hittade jag hos LiselotteS .allt detta kan du vinna.Du har ända till 30/4 på dig.

Första pris och födelsedagskedjan......

Detta kort kom jag på att jag inte visat er.Det gjorde jag till födelsedagskedjan som jag är med i.Papperen till kortet kommer från BoBunny.De har kommit med 2 st nya helt ljuvliga serier.

Idag har vi lite växlande molnighet här hos oss.termometern står på +8 grader.Härligt att det börjar bli lite värme ute och att snön smälter ganska fort nu för jag är superless på den.I morgon kommer en mycket god vän med sin familj hit.Och vi ska pyssla hela dagen.Det kommer att bli superkul.Sedan avslutar vi med en god middag.

Jag är så lycklig för jag har vunnit en tävling hos Lena Be.och kan ni tänka att jag vann första pris som var ett presentkort på valfri pysselbutik.Så nu kan jag shoppa loss lite grann utan att det kostar nåt.Kan det bli mycket bättre.Nä jag tror inte det iallafall.

Ha nu en superskön helg för det ska jag ha!

Kram

måndag 4 april 2011

Kort till en vän.....

Detta kort gjorde jag till min vän som även fick tårtan i förra inslaget.Valde att sätta ett virkat motiv på detta kort.Papperet är från pysselgumman.

Idag har vi helmulet ute och det är verkligen grått och trist.är inte riktigt van vid denna gråa himmel för trots att vi har haft vinter och kallt så har solen lyst nästan varenda dag.i övrigt så har jag inte så mycket att berätta.

Ha en bra fortsättning på veckan.

Kram