onsdag 30 mars 2011

Tårta till en vän.....


Vilket underbart väder vi har ute nu.Solen skiner från en klarblå himmel och termometern visar runt nollan.
i går åkte jag och en pysselvän till en för oss gemensam vän och uppvakte henne eftersom hon varit bortrest just när hon fyllde år.Hon visste inte om att vi skulle komma så gissa om det var en som blev snopen när vi knackade på.

Jag hade gjort denna tårta till henne som jag hade lagt hennes present inuti.Jag hade även gjort ett kort till henne men det visar jag er senare.

Idag har jag varit hos min mycketgoda pysselvän Britt-Inger och pysslat öite.Med betoning på lite.Det blev inte så mycket skapande för någon av oss men vi fick iallafall utbyta en del idéer och lite "surr" och skratt blev det förstås också.

Ha en god fortsättning på den återstående veckan.

Kram

fredag 25 mars 2011

Utamningen hos Lena.....



Vilket fantastiskt väder vi har idag .Skönt att det har slutat blåsa så mycket ute.Man hör hur det droppar från taken och hör fåglarna kvittra utanför .Igår blåste det så himla mycket ute att man verkligen fick se upp så att man inte blåste omkull när man var ute.Jag kände när jag gick till jobbet att pga bla att kommunen är så snål med sandkornen och att det dessutom blåste att jag höll på att "blåsa omkull"flera gånger.man fick verkligen ha tungan rätt i munnen.

Lena har i sin blogg en utmaning där man skulle inspireras av hennes vackra bild.Här ser ni mitt bidrag till den utmaningen.så nu kan jag bara på turen.Jag brukar nämligen aldrig ha särskilt tur i lotterier.men om man inte försöker så vinner man ju aldrig iallafall.

Ha en skön helg och hoppas att ni får lika fint väder som vi har här.

Kram

onsdag 23 mars 2011

Välkommen till världen....

.                                                g
En av mina bästa vänner har fått sitt 2:a barn härom veckan.Det blev en liten tös som fick se dagens ljus.Eftersom vi bor en bra bit ifrån varandra så jag ännu inte hunnit titta på underverket.Jag känner att jag absolut snart måste göra mig ett besök dit.
Jag gjorde detta kortet som jag skickade till min vän och hennes familj.
Papperet som jag använt kommer ifrån pysselgumman.Stämplarna kommer från inkido och magnolia.

Nu har det verkligen töat bort massor av all den snö vi hade och det känns fantastiskt att vi äntligen går mot vår.

Ha en fortsatt bra vecka allihopa!

Kram

fredag 18 mars 2011

Dålig uppdatering.....

Förlåt för dålig uppdatering.det beror inte på att jag inte skapat något utan snarare att jag inte kan visa er allt jag skapat ännu eftersom att mottagarna inte fått det än.Men jag lovar att ni ska få se vad jag pysslat med. Kortet som jag visar er idag har jag gjort av inkidos nya fina pappersserie.

Här har vi lite gråmulet väder idag och de varnar dessutom för att vi ska få snö.Jag vill verkligen inte ha mer snö nu utan vill att den ska tina bort så att vi får vår och sommar nångång.Sedan kan jag också meddela att jag igår gjorde ett besök hos Brunkullan som nu tro´t eller ej har flyttat till Umeå.Berit som äger butiken har fått hem en hel del saker redan faktiskt.Och mycket mer är visst på väg så det blir absolut fler besök.

Ihelgen spelar sönerna den sista innebandymatchen för säsongen.Men sen drar ju fotbollssäsongen så sakterilga igång istället.Men när fotbollen börjar så känns det som om sommaren är i antågande.Hoppas att ni får en skön och lugn helg.

Kram

fredag 11 mars 2011

Vinter igen.......

Så har det blivit vinter igen.Jag som hade börjat få vårkänslor men nu är allt vitt igen och dax att ta fram spadarna .Jag är oerhört less på vintern nu och vill ha vår och sommar.Tycker att vinter varit lång och hårt iår.Tur att det inte är så mycket står på schemat ihelgen utan kan mestadels vara inomhus.

Idag visar jag er ett kort som jag gjorde när jag var och pysslade hos Nettan för någon vecka sedan.Papperet som jag använt kommer ifrån BoBunnys nya superfina serie.Det finns många fina dubbelsida papper i denna serie.Jag har köpt flera av dem och jag verkligen älskar dem alla.

Hoppas att ni slipper få snö i helgen och att ni får en skön och bra helg!

Kram

tisdag 8 mars 2011

Utmaning.....

Hos Lena BE hittade jag en färgutmaning som jag absolut ville hoppa på.Så här kommer mitt bidrag till utmaningen.Så nu kan jag bara hoppas på turen.

I dag har vi haft ett underart väder.med strålande sol och plusgrader.Man märker verkligen att våren är på väg nu.Det har töat bort mycket av all den snö som vi hade.Det var så mycket snö så man tänkte att det inte skulle försvinna förrän till midsommar.Hoppas att ni har lika fint väder som vi.Fast imorgon har de hotat med snö igen.Usch jag vill verkligen inte ha mer nu....
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram

lördag 5 mars 2011

Lördagaskväll.....

Hoppas att ni har en skön helg och att ni ger er själva till för lite återhämtning.Här har det idag blåst ute som värsta höststormen och varit kallt.Tittar man på termometern så visar den bara någon minusgrad men med blåsten så blir det verkligen svinkallt.Har varit och skjutsat yngste sonen till en kompis där han ska sova över och själv laddar jag nu för melodifestivalen.Jag hör till en av dem som verkligen gillar melodifestivalen.
Imorgon blir det att sitta framför tvn och titta på sport hela dagen-härligt!Idag visar jag ett kort som jag gjort av Pysselgummans fina vår serie.Håller på med en hel del alster i mitt pysselrum nu men jag kan inte visa er detta ännu eftersom att de som ska få det inte hunnit fylla år än så ni måste tyvärr vänta ett tag på dessa alster men jag kan lova att det en alstret verkligen är något nytt för mig.Det var kul att testa detta och det kommer nog att bli fler gånger tror jag.

Ha nu en skön lördagskväll!

Kram

tisdag 1 mars 2011

Vårkänslor.....

Skönt att solen skiner och att det är mer human temperatur ute idag.Man fårvriktigt vårkänslor nu.Idag ska jag fara till Nettans och pyssla med hela dagen.Jag får då träffa några av mina bästa vänner och när de dessutom har samma pysselintresse som jag så är ju allt perfekt.Det ska bli hur som helst.Det var ett tag sedan nu som jag var där och pysslade.Synd är bara att jag har blivit lite förkyld så det är inte bara från taken som det droppar utan även från min näsa.Men nog om detta nu.

Jag har gjort ett kort av pysselgummans serie "från mitt hjärta".Det blev ett ganska enkelt och snabbt kort denna gång.Tycker att det är bra att ha några på lager för man vet aldrig när det kan behövas ett och då kanske man inte alltid har tid att tillverka något.
Sedan vill jag verkligen passa på att tacka er alla som är inne och läser min blogg.Ni ska veta att det är det som gör att jag tycker att det är roligt med bloggandet och det ger mig så mycket.Kul är det ju också förstås om ni vill lämna nåt spår efter er med en kommentar men det är absolut inget som jag begär.
Tack för att ni finns i mitt liv!!!

Kram