måndag 31 januari 2011

Nya stämplar.....

Nu får man verkligen vårkänslor ute.Med några plusgrader och takdropp så känner man verkligen att våren är på väg.Synd bara att solen inte varit framme så länge idag .Hoppas bara att detta väder nu håller i sig för jag är oerhört less på snö och kyla nu.

Starx före jul så beställde jag några nya stämplar ifrån stempelglede.Jag kände att nu när vi börja gå mot vår så skulle det passa att använda denna stämpel på kortet.Så jag tog fram min distresser och färglade motivet.Dock är jag ju ingen stjärna på att måla men känner att det ändå går bättre och bättre för varje gång.Jag valde att måla blommorna i rosa och gult för jag tyckte att det passade så bra till papperet.Som för övrigt är från pysselgummans senste serie där temat är just vår.Det syns inte så väl på bilden men jag har lagt lite stickles i mitten på de rosa stora blommorna .jag satte även lite på de små rosorna som jag satt fast runt motivet.

Ha en fortsatt bra vecka och att ni också får lite vårväder med sol och takdropp.

Kram

onsdag 26 januari 2011

Fler alla hjärtansdagskort......

Här kommer ännu ett allahjärtansdagskort som jag gjort.Detta ska jag skicka till min andra bästa vän.Hon gillar rosa så därför så fick det bli ett rosa kort även om jag själv inte är så förtjust i just den färgen.
Här får ni se en närbild på blommorna som jag valt att använda till kortet.De lite större blommor cherryblossom har jag mistat med lite pearl och på de vita och rosa små rosorna har jag satt lite stickles.

Är inte så förtjust i att det nu har blivit kallare ute igen.Tycker ju att det var så himla härligt i måndags med strålande sol och några plusgrader.Då fick man verkligen vårkänsla.och det är nåt som jag längtar efter nu.Jag och min kropp har fått nog av snö och kyla nu för denna vinter.
Imorron ska jag fara och se den sista deltävling av första omgången av rockkarusellen.Min älste son ska ju spela och sjunga då så det klart att man måste dit och heja och rösta så att de får komma vidare till nästa omgång.I övrigt så blir det som vanligt en helg med massa innebandy då båda sönerna ska spela.Min yngste son ska tom göra debut i storebrors lag som målvakt.Så då hoppas jag på 2 st segrar i helgen.

Ha en underbar helg och var rädda om varandra!

Kram

tisdag 25 januari 2011

Bloggcandy.....


Hos Pysseltagen har det detta mumsiga blogcandy.Du har tom 7 februari på dig att få chansen att vinna!
Så nu kan man bara hoppas på turen ;)

fredag 21 januari 2011

alla hjärtansdag kort......

Som jag berättade om i förra inlägget så skulle jag på pysselträff.Där fick jag faktiskt tro´t eller ej ovanligt mycket gjort.Jag brukar annars vara bra på att bar surra och shoppa.Tänkte att jag skulle börja med alla hjärtansdag korten.Det här kort ska jag skicka till en av mina bästa vänner .Och eftersom att jag vet att hon gillar lila så tyckte jag att maja designs nya serie "fika" skulle passa bra.Här ser  ni resultatet.Så nu kan jag bara vänta på att den rätta dagen ska infinna sig så att jag får skicka kortet till henne.

Tänk att det redan är fredag.Vars tog denna vecka vägen.Man märker oxå tydligt nu dag för dag att det blir ljusare ute.Utanför fönstret så är det ett oerhört vackert vinterlandskap.Träden är fulla av snö och rimfrost är är verkligen supervackra.

Hoppas att ni får en underbar helg allihopa.Det ska jag iallafall ha.
Kram

tisdag 18 januari 2011

Födelsedagskedja........

Som jag har berättat om tidigare så har jag gått med i en födelsedagskedja.Och redan när det knappt hunnit bli ett nytt år så var det dax för den första personen i kedjan att fylla år.Så här såg mitt kort ut som jag skickade till henne.Tyvärr så är bilden lite ljus men jag tror att det syns iallafall.Detta beror nog på fotografen (hi,hi) ;) dvs mig.Jag är ju inte precis någon superfotograf och dessutom har jag ingen värsting kamera heller så det fick bli så här.

Imorgon ska jag fara på pysselträff hos Nettan och det ska bli hur kul som helst.Det känns som om det var en evighet sedan sist.Det är ju alltid kul att träffa likasinnade pysseltokig människor.Det brukar bli en hel del surr och skratt också.

Ni får ha det bra så länge så kommer jag med bildbevis från pysselträffen senare.

Kram

fredag 14 januari 2011

Mina vänner julkort.......

Så är julen slut och bortstäd.Har även städat bort julen i min blogg.Däremot så tänkte jag idag visa er några av de alla fina julkort som jag fått från pysselvänner runt om i landet.Verkligen stort supertack till er alla.Ni ska veta att de värmde.
Och detta fick jag från en annan mycket nära vän Britt-Inger.
                                       Detta fick jag min mycket nära vän Åsa.

                                      Detta vackra kort kom ifrån Lena BE.

                                         Och detta från Lena J.

                                      Här kommer det sista och det kommer ifrån min mycket goda vän Mona-Lisa
                                      Det känns verkligen som att vi har känt varandra hela livet fast vi bara känt
                                      varandra i ca 2 år.
                                

måndag 10 januari 2011

Nästa beställningskort.......

Så var vi åter i verkligheten igen efter alla helger.Det känns skönt att det blir vanliga veckor nu och att barnen börjar skolan igen.Då blir det nog lite ordning på rutinerna igen.Jag måste säga att förra veckan var helt galen.Sönerna hade innebandycup i stan så jag körde som en galning mellan deras alla matcher.1 match på måndag,6 matcher på tisdag och 4 matcher på onsdagen .men det är roligt också och vad gör man inte för sina älskade barn.Belöningen med detta var att äldste sonens lag kom helt otippat till FINAL och det kändes hur stort som helst och var precis vad jag behövde efter att kroppen var ganska slut efter allt flackande mellan matcherna.Tyvärr så förlorade de finalen men de kämpade otroligt bra och man blir verkligen stolt.Så stort grattis killar till er 2:a plats.

Idag visar jag er ett annat av de beställningskort som jag pysslade med under mellandagarna.Beställaren ville ha ett kort utan text så att hon skulle kunna använda det till vad som helst.I fredags kom mitt DT paket från Brunkullan så jag har i helgen jobbat med det och har faktiskt fått ett kort färdigt och ett annat på gång.Resultatet kan jag inte visa er ännu men jag tror inte att det dröjer så länge innan bilder på de dyker upp i Brunkullans blogg.Så håll utkik alla ni som är nyfiken.......

Nu ska jag ta bussen bussen in till stan för att åka till tandläkarn.Jag tycker verkligen inte om detta men ibland så måste man ju.
Ni får ha det så bra så länge!

Kram

måndag 3 januari 2011

God fortsättning.....

Så har vi fått ett nytt år och jag hoppas att det förra slutade på ett bra sätt för er.För mig kunde det knappast slutat bättre.Fast det klart lite bättre hade det ju varit om min älste son firat in det nya året med oss men annars var allt perfekt.Lugnt och skönt precis som jag ville ha det.Jag hoppas och tror att detta nya året ska bli minst lika bra som det förra om inte kanske lite bättre till och med.Men jag tar en dag i taget så man får se.
Har hostat och kracksat ett tag nu och det verkar inte som hostan riktigt vill ge med sig ännu.Så allt annat som man vill göra blir tyvärr lite hämmat av denna hosta.

kortet jag visar er idag är ett av beställningskorten som jag har roat mig med under julhelgen.Fler kommer senare.

Som jag berättat om tidigare så ska jag ju vara gäst DT hos Brun kullan nu under januari.Så nu väntar jag bara att materialet ska dimpa ner i lådan så att jag får börja jobba med det.Det är ett uppdrag som jag verkligen ser framemot och jag hoppas ju naturligtvis att de ska bli nöjd med mina alster.Så ni må tro att jag är spänd och nyfiken på vad mitt DT paket kommer att innehålla.Så ni kan ju hålla utkik på brunkullans blogg så kanske ni får en skymt av mina alster där.

Seadn så har jag gått med i en födelsedags kedja också och till den ska det 1:a kortet var iväg skickat och framme på måndag då den första på listan (ica)har sin födelsedag.Ser framemot när min födelsedag kommer och alla fina kort som då ska dimpa ner i lådan -superkul.

Nä nu är det dax att åka till stan och titta på innebandy.Min älste son börjar sin cup i dag och den yngre sonen imorgon .Så det blir innebandy i dagarna 2 här.Men det är superkul så det ska nog gå bra.

Ha det gott så länge!
Kram