onsdag 29 december 2010

Gott nytt år!!!!!!!

Jag fick en beställning på ett nyårskort.Och eftersom tiden var lite knapp så blev det ett kort av enklare modell.Det sybs inte så bra på bilden men jag har använt mig av ett papper från Norge som glimmar i vitt och isblått.Jag tänkte att det skulle få symbolisera all snö och kyla som nu råder i vårt land.Eftersom att papperet glittrar i sig själv så tyckte jag inte att det behövdes så mycket stickles. 
Jag har gått och blivit superförkyld så här går allt lite på sparlåga just nu.Nyåret kommer att firas hemma i lugn och ro.Bara jag ,maken och yngste sonen.Den äldre sonen har jag skickat iväg till Hemavan.Han kommer inte hem förrän på nyårsdagen.

Så detta får bli mitt sätt att säga:
Gott nytt år till er allihopa!!!!!
Vi hörs igen när det har blivit ett nytt år.

Stor nyårskram till er!

torsdag 23 december 2010

God Jul.....


Nu har jag tänkt att ta lite julledigt från bloggen men återkommer innan nyåret igen.Vill önska er alla en riktigt god jul med dessa bilder på några av mina handmålade tomtar och verkligen tacka alla som har skickat så underbart vackra julkort till mig.Ni ska veta att det verkligen värmer så här i vinterkylan.Idag visade termometern hela -28 grader.Så jag är glad att all julförberedelse är klar så att jag inte behöver gå ut idag.

Sedan så kan jag också meddela en rolig sak som jag dessutom är otroligt stolt över och det är att jag under januari månad kommer att vara gäst DT hos Brunkullan.Ni må tro att jag blev överraskad och glad när en förfrågan kom.Så jag sitter nu och väntar på att mitt DT paket ska dimpa ner i lådan så att jag får sätta händerna i det.Det ska verkligen bli superkul.

Nä nu ska jag återgå till att klä granen och städa lite.Ha det nu så skönt i julhelgen och passa på att verkligen vila upp er och ladda batterierna inför bästa år.Vi hör kanske under mellan dagarna.

Stor jul kram

måndag 20 december 2010

En liten uppdatering......

Dax för en uppdatering igen......var ju ett tag sedan sist.Dels så har man ju lite att stå i nu och dels så har det inte skapats så mycket nytt nu när alla julkorten är klara.Detta julkort skickade jag till en mycket god vän och hennes familj.Eftersom att hon är pysslare själv så ville jag göra ett lite annorlunda kort till henne.Och här ser ni resultatet.Det syns lite dåligt men jag har virkat runt motivet.Modellen till att göra kort med virakat motiv och på detta sätt har jag liftat från en mycket kär pysselvän.

Har nu inköpt alla julklappar och kokat knäck.Lite julbak har det också blivit så nu återstår bara att inhandla all julmaten också.Så jag känner faktiskt lugnet trot eller ej......
Det som inte hinns göra innan jul nu det är kvar.Julen kommer ju ändå även om man kanske inte hunnit göra allt som man hade tänkt sig att göra.

Ha det gott i julstöket och lova mig att ni inte stressar för mycket.

Kram

fredag 10 december 2010

ännu en beställning......

Här kommer ett nytt inlägg från mig.Det har blivit lite dåligt med uppdateringar den senaste tiden.Men det beror på att nu så här före jul så är det ju en del att stå i så tiden räcker inte alltid till.I helgen ska jag ha besök av mina allra bästa vänner.Vi brukar träffas så dax på året och ha en "lilla julafton" tillsammans.Så det ska bli hur kul som helst.

För en tid sedan så fick jag en beställning på 2 värmeljuskort.Här ser ni hur de blev.Papperen kommer från årets julserie från maja design och från basic greys julserie från i fjol.Stämpeln med texten på framsidan var det som var viktigast med beställningen.

Ha nu en superskön helg och mys ordentligt.Det ska jag iallafall göra.

Kram

måndag 6 december 2010

Julmarknad.....


Som jag tidigare berättat så har jag ju varit på julmarkand med alla mina pysselalster.Det blir en del med tiden.Och särskilt när man nu brinner för detta så mycket som jag gör.Här kommer lite bilder från marknaden.Föräljningen gick ju inte så bra men jag är nöjd ändå.

Som ni ser så har jag nu piffat till min blogg lite med julen som tema.För dagarna går ju så fort nu så vi är snart där.Tiden formligen rusar iväg.Men jag känner faktiskt ingen julstress ännu,utan känner ett lugn.Vi ska visserligen ha hela släkten här på julafton men vi har bestämt att vi ska ha knytis så det blir inte så mycket för mig att förbereda .Åtminstone inte vad det gäller maten.Ska väl försöka mig på att baka lite iallafall.Nu när barnen håller på att bli stora så blir det inte så många julklappar som ska köpas in heller.Av de få som ändå ska köpas så är de flesta avklarade redan,skönt.För är det nåt jag verkligen inte gillar så är det att stångas med alla julklappsinköpare.
Har också en del julkort att visa er men de får vänta tills jag vet att mottagarna har fått dem.Hoppas att ni tar det lugnt och inte stressar nu inför det som ska komma.

Kram på er!

onsdag 1 december 2010

Ny månad.....

Nu är det ny månad och tiden fram till jul bara rusar iväg.Det är ju snart bara 3 veckor kvar.Mitt i allt denna glädje för advent och jul så har jag fått en betsällning på ett kort till en begravning.Jag valde att att använda papper med ett lite lugnare och mer dämpat med tema.Jag valde detta papper från papirdesign som jag hittade i min gömmor.Så nu kan jag bara hoppas att beställaren också ska känna sig nöjd med detta.Stämpelmotivet har jag fått låna av en mycket god pysselvän.Du vet vem du är så du får ta åt dig detta tack.Text stämpel är alldeles nyinköpt hos Nettan.

Skönt att kylan idag har lugnat ner sig något.Idag när jag skulle gå till jobbet så hade vi bara-9 grader.Och det kändes faktiskt riktigt varmt ute.Igår var det -24 grader så det är verkligen en del skillnad.Hoppas att den här lite mer humana temperaturen håller isig ett tag nu.Hoppas att ni slipper samma kyla som vi har här.

Kram