onsdag 28 juli 2010

Nu har det varit lite sämre väder i några dar med bla regn och åska.Så då passar det ännu bättre att sitta inne och pyssla.Jag vet att en del drar lite på pysslet under sommaren men för mig så är mitt pyssel avkoppling för mig så jag pyssla även nu.

I måndags så firade vi äldste sonen som fylt 16 år.Tänk att det är så länge sedan han var i min mage.Det är ju hemskt så fort åren går och vi med dem....

Idag visar jag er ett av korten jag gjort av magnolias söta papper och mitt senaste stämpel inköp också.Som jag har berättat om tidigare så har jag ju nu börjat måla mina motiv med distresser ,så även denna gång.Men nu måste jag återgå till div göromål här hemma.Ha det gott så länge!

Kram

onsdag 21 juli 2010

En liten prinsessa.....

Hoppas att allt är bra med er i sommarvärmen.Själv är allt prima,kroppen mår verkligen superbra i denna värme.Ingen värk eller så....
Men man får inte vara glad över det nå länge eftersom att huvudet nu istället har börjat att värka.Tror att det är en kombination av nackskada och kvavt väder ute.Nu har jag iallafall prepparerat mig så att jag slipper värken åtminstone en stund.


Tänkte att jag skulle visa er en Lo som jag gjort till min kompis album som hon ska få om 2år när hon fyller 40.Jag måste börja i tid så att jag inte behöver känna någon stress över det mot slutet.Fotot föreställer henne lilla prinsessa.Papperet som jag använt kommer från maja designs serie crea diem som jag tycker är helt ljuvlig.


Nä nu ska jag återgå till mitt pysselrum igen eftersom det bara är strunt på tv ikväll.
Ha det gott så länge!

Kram

fredag 16 juli 2010

Idag har jag och min familj varit i Övik. Mina barn träffade sina kusiner där på badet.Så jag och gubben fick lite bf för några timmar.Vi tog en promenad ner till hamnen och satt där vid bryggorna en stund med varsin glass.Sedan hann jag med besök både hos scraphuset och pagoni.det blev en del inköp gjorda så nu är det bara att pyssla.

Kortet som jag visar er denna gång är gjort av mariposas underbart vackra papper med fjärilar på.Textstämpeln kommer från vilda stamps och är en favorit.Nä nu har jag lite annat som måste göras .Ha det så bra i värmen.

Kram

lördag 10 juli 2010

I helgen har vi vännäsdagarna här och det är marknad,tivoli och bla musikuppträdanden både på dagarna och kvällarna.Både idag och imorron så ska min man och äldste son spela och sjunga där .Så idag har jag varit där och lyssnat på dem .Jag hade med mig videokameran också så nu finns det även dokumenterat för framtiden.Vi har verkligen haft ett underbart väder här nu i flera dagar.Och för min del så får det gärna fortsätta eftersom att min kropp mår så bra i värmen.Den värker inte lika mycket då.

Trots det fina vädret så har jag pysslat en hel del.Jag har bla börjat måla stämpelmotiv med distresser och det är ju hur kul som helst.Så jag sitter i mitt pysselrum och målar medans övriga familjen har tittat på fotbollsvm på tv.Kortet som jag tänker visa er idag är just ett av dessa som är målat med distresser.papperet denna gång är ifrån maja designs nya serie sommar.Tyvärr så blev bilden lite suddig.Nä nu ska jag gå och ta hand om tvätten .ni får ha det så bra så länge i sommarvärmen.

Kram

måndag 5 juli 2010

Inför sista veckan i skolan innan sommarlovet så åkte yngste sonens klass till Torrberget för ett sista dygn tillsammans allihopa innan de skulle skiljas åt och få nya klasser.Det var några supersnälla föräldrar som ställde upp med att bo och vara där men klassen.Jag och min man åkte ut dit för att vara med på kväll.Stämningen var verkligen superbra och vi hade så himla trevligt.Här kommer nu en Lo som jag gjort på ett av korten som jag tog där.

Jag använde mig av ett papper från Webster Page som bas till Lo:n.Eftersom att bilden är tagen ute i naturen så ville jag gärna ta igen det temat så jag tyckte att det här papperet passade bra.Nä nu ska jag ta och blogga runt lite innan plikten kallar för annat.Ha det så bra !

Kram