onsdag 30 juni 2010

Ännu en Lo.....

Så är det dax att uppdatera lite igen.För trots att det nu är sommar och semestertider så pysslar jag en hel del ändå ska ni tro.Tänkte att jag skulle visa er ännu en Lo som jag har gjort.Denna lo har jag gjort med älste sonen när han gick ut nian nu i Juni.Han tyckte att det var sååå skönt att grundskolan äntligen var avklarad.så nu laddar han för gymnasiet istället.Papperen som jag använt till denna Lo är ifrån maja designs nya serie sommartider som du bla kan hitta hos Nettan.Det finns flera underbara papper i denna serie som alla har just sommar som tema och jag kan lova att det är verkligen underbara allihopa.

Nu ska jag först grädda våfflor och sedan återgå till pysselrummet igen....

Ha det superbra!

Kram

söndag 27 juni 2010

Det har verkligen varit en skön midsommar med ett otroligt vackert väder. Igår hade vi lite gäster här på middag .Eftersom att jag fyllde år mitt i veckan före midsommar så sparade vi det tills i går.Mycket god mat och många fina presenter fick jag.Min svägerskas familj var bla här med sin nyhemkomna dotter som bott och studerat i USA ett år var här.Svägerskan hade också sin son med flickvän från Los Angeles också med sig .Så har blev det att ptrat en hel del engelska vilket inte är min starka sida men det är kul att ändå få "träna sig lite".

Tidigt imorgon bitti som kommer den förlorade sonen hem från Öland.De har verkligen haft en underbar resa.Undrar bar hur det ska gå för honom att börja sitt sommarjobb klockan 8 imorgon bitti för jag tror mig veta att det inte blivit särskilt mycket sömn för de.

Jag har gjort några Losar den senaste tiden.Är inne i en sån period just nu.Det är alltid kul att börja med det när man har nyframkallade kort att bita i.Denna Lo är från yngste sonens konsert här på musikenshus i våras.Papperen till denn Lo kommer från kaiser.Nä nu ska jag äta en lite tidigare middag idag(måste ju äta upp alla resterna)och sedan ska jag se på vm matchen mella Tyskland och England.

Ha det gott så länge!
Kram

måndag 21 juni 2010

BRÖLLOP

Så har Kronprinsessan Victoria fått sin prins till slut...De var ju helt underbart vackra och en och annan tår fick jag nog fälla under bröllopet på tv i lördags.Kunde dock inte se hela bröllopet live eftersom yngste sonen hade fotbollscup i stan just då naturligtvis.Så då är det tur att videon finns.I söndag hade Nettan sommarfest med pyssel och jag var naturligtvis där.Det var otroligt trevligt och mycket god mat.

Jag fick en beställning poå ett bröllopskort till ett par som faktiskt också skulle gifta sig i lördags. Så stort grattis till dem.Så här blev kort och beställaren var otroligt nöjd så det var kul.Papperet som jag använt är från viva gandes fina bröllopsserie.

Sedan måste jag också få tala om att min älste son och hans band har vunnit en låtskrivartävling och som pris i den vunnit en resa till Öland.De åker nu redan på onsdag.Så ni kan tro att man som mamma är otroligt stolt över honom.Nä nu ska jag gå och ta hand om rabarberdricka som håller på att droppa i silduken just nu.

Stor kram till er så länge!

måndag 14 juni 2010

Nydesignad blogg....

Så har jag sommarpiffat min blogg lite.Inte för att det är särskilt mycket sommar ute men iallafall så finns det ju en förhoppning om att det ska bli lite bättre.På söndag ska jag på sommarfest med pyssel hos Nettan.Det finns fortfarande några platser kvar om någon är intresserad.Det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅ kul.

I slutet av maj så firade jag och min man bröllopsdag.Tänk att vi har varit gifta i hela 18år iår.Tiden går ju verkligen så fort.Jag minns den dagen som om det var igår vi gifte oss.När jag uppvaktade honom så fick han detta kort.Papperet kommer även denna gång ifrån pysselgumman.Tur att Nettan har fått hem fler av dessa papper för de är ju såååå underbara allihopa.Måste absolut köpa fler.....

Nä nu ska jag gå och sätta igång en sats med rabarberdricka.Ha det gott så länge!

Kram

lördag 12 juni 2010

Så var det helg igen....Och fotbollsvm har börjat.vilken tur att den övriga familjen tittar på fotboll för då kan jag sitta och pyssla med gott samvete.Jag har idag varit och hälsat på hos Nettan en stund idag.Hon har haft sina Dt tjejer på plats som har visat upp alla sina fina alster.Och jag kan lova att de har varit produktiva.Där fanns verkligen en massa bra inspiration.Tack för det!!!

idag visar jag er 2st kort med samma stämpelmotiv.det är en av mina nya favvosar.Till det övre kortet så har jag använt mig av ett papper från pysselgumman och till det nedre ett papper från melissa frances.I övrigt så är de gjorda ungefär på samma sätt.Ha en fortsatt skön helg för det ska jag ha.

Kram

onsdag 9 juni 2010

Skolavslutning.....

I morgon är dax för skolavslutning igen...tänk vad ett läsår går fort.Det blir mycket firande då älste sonen går ut nian och den yngre sonen ska byta klass och skola nästa år.Detta kort har jag gjort till min yngre sons lärare.han har haft samma lärare nu i 6 år.Och hon är verkligen fantastisk hans lärare.Papperet som jag använt till detta kort är från mariposa serien och är helt underbart.Så det är verkligen tur att jag köpt på mig några stycken.Nä nu måste jag garnera en tårta inför imorron.Och sedan blir det sängen....Gonatt!!

söndag 6 juni 2010

Dålig uppdatering.....

Förlåt för dålig uppdatering på ett tag.Men tro inte att jag för den skull inte har pysslat nåt.Jag har som vanligt pysslat en hel del och bildbevis på det kommer .Redan idag  så ska jag visa er det kort som min egna till mamma fick på morsdag.Denna gång har jag använt mig av papper från pion designs senaste serie "förgät mig ej".Dessa papper är helt ljuvligt vackra och är som vanligt inköpta hos Nettan.Jag har laddat upp med ett par av varje för jag känner redan att dessa är min favoriter.Ha en fortsatt skön söndag!

Kram