onsdag 28 april 2010

Ett till beställningskort.....

Jag har nu ikväll varit på en supertrevlig pysselträff hos Nettan.Jag fick faktiskt ovanligt mycket gjort.Hela 2 kort och nästan en helt färdig Lo blev det också.Bilderna på dessa visar jag er senare när jag har fotat dem.

Idag så tänkte jag istället visa er ett till beställningskort som faktiskt samma köparen som det förra kortet hade beställt.Även denna gång har jag använt mig av Maja designs fina papper.Den här serien heter Rosa-Marina tror jag och finns också att köpa hos Nettan.Nä nu blir det sängen så jag säger go`natt nu .Ha en forsatt bra vecka!

Kram

måndag 26 april 2010

Beställningskort

Så var det ny vecka igen och oj vad det tinar fort nu.Till helgen är det redan valborg och ny månad och då undrar jag vart tog april vägen??Har haft en lugn och skön helg.Ikväll blir det premiär för årets första fotbollsmatch.Det är yngste sonen som möter Vännäs i ett derby.Det ska bli hur kul som helst eftersom det är deras första 11-manna match någonsin.

Jag har fått en hel del beställningskort.Och här kommer det första .Papperen kommer från maja design och bokstäverna kommer från ett alfabete som finns att köpa hos Nettan.Där finns också den vackra kantstans ifrån Martha Stewart.Så nu är det bara att hoppas att beställaren blir nöjd.

Ha en forsatt bra dag!

Kram

fredag 23 april 2010

Trevlig helg.....

Så var det fredag igen och jag har min lediga dag som alltid just på fredagar.Det är faktiskt rätt så skönt att vara ledig just på fredagar-helgen blir ju så mycket längre då.Vädret är dock inte så bra.Tro det eller ej men det snöar faktiskt idag.Typiskt aprilväder!

Idag tänkte jag visa er mitt andra alster från lördagens pysselträff hos Nettan.Denna gång ett kort i turkost.Jag gillar den färgen så därförblev det ett litet vårligt kort.Bilden har jag hittat på nätet.

Imorgon blir det ett statsbesök igen.Måste förnya till fotbollsssäsongen som har börjat nu.Anners blir det en lugn helg med familjen.
Ha en skön helg!

Kram

onsdag 21 april 2010

PYSSELTRÄFF

Godmiddag alla mina vänner!Idag har det varit ännu en dag med underbart väder.Det töar massor nu varje dag.Det är ju bra om inte alla snö är kvar nu när det snart ska bli valborg.Det är ju då man ska välkomna våren.Och nu känner man faktiskt att det är på god väg.

I lördags var jag på pysselträff hos Nettan och har ju lovat er att visa mina alster därifrån.Först ut är detta kortet.Jag har använt mig av Maja Designs underbara papper igen.Hela hennes nya serie är verkligen ljuvlig.På tisadag är det dax igen för en ny pysselträff hos Nettan.Vi brukar alltid ha det så himla supertrevligt med mycket skratt och många goda pysselvänner.

Nä nu ska jag gå och ta hand om all disk efter middag.Ni får ha det så gott sålänge!

Kram

måndag 19 april 2010

Ny vecka

Ny vecka igen.hoppas att ni har haft en superskön helg.Själv har jag på lördagen varit på pysselträff hela dagen och på söndagen hade min yngste son avslutning med innebandyn.Där blev det match föräldrar/barn i sex olika lag.Själv så var jag en stöttande hejaklacksdeltagare.Efteråt sedan så åt vi pizza tillsammans allihopa-supertrevligt!Det blev några alster gjorda på träffen.Bilderna kommer sedan när jag hunnit fota.

Idag har jag varit till stan och lassa så då passade jag på att lämna över några beställning till min svägerska som jobbar där och samtidigt så fick jag några nya beställningar.Kul var också att jag fick träffa en del av dem som köpt mina kort.

Kortet som jag visar er idag har jag gjort av Maja Designs nya papper.Jag valde att måla ett magnolia motiv och sätta på också.Jag har inte använt mina magnoliastämplar på ett tag men nu när deras fina tidning har kommit ut så blir man verkligen inspirerad att använda dem igen.

Ha en forsatt bra dag!

Kram

fredag 16 april 2010

TREVLIG HELG

Så var det fredag och veckan är slut.Idag har jag tagit en tur till stan för att uträtta ärenden.Sedan har vi varit och fikat go`fika hos en kär vän som egentligen inte fyller år förrän i morgon men då ska jag ju till Nettan på pyssel hela dagen så vi uppvaktade idag istället.Ska bli hur kul som helst med pyssel hela dagen imorgon.Ser verkligen fram emot att träffa min pysselvänner igen.Vi har blivit en liten grupp nu som brukar träffas på pyssel.det är alltid mycket prat och skratt.Får se hur mycket som hinns göra imorgon ,måste ju ha tid till en massa prat också(som det alltid blir).Jag får återkomma med ev bildbevis på alster senare.

Idag får ni se en tändsticksask beställning som jag haft.Det har blivit några askar gjorda nu.Fast det är ju så kul att någon uppskattar det man gör och att de vill beställa.Nä nu ska måste jag packa för pyssel.
Ha det bäst och trevlig helg!

Kram

onsdag 14 april 2010

GRATTISKORT

EN mycket god vän till mig och min familj fyller år idag.STORT GRATTIS GUNNEL!!Vi ska uppvakta med detta kort och en stor bukett med tulpaner.Det är ju sä härligt nu när det finns tulpaner i massor att köpa överallt.Då märker man verkligen att det är vår.Papperet som jag använt till detta kort kommer från Kaiser Crafts senaste serie där alla papper är i brunt,beiget och turkost.Hela serien är helt underbara.Tur att jag har lagt upp ett stort lager så att jag klarar mig ett tag.Jag brukar ju göra så när jag hittar papper som jag verkligen gillar.Då köper jag ett par av varje för att inte riskera att de ska ta slut så fort.Nu ska jag fortsätta att njuta av det fina vädretså HA DET SÅ GOTT SÅ LÄNGE!

Kram

måndag 12 april 2010

Så har det blivit en ny vecka igen.Veckorna går ju bara så fort nuSnart består veckorna bara av måndagar och fredagar.Detta kortet gjorde jag förra veckan på pysselträffen hos Nettan och på lördag är det dax igen för en pysselträff.Tänk att det är så himla kul med just sånna.Det fina papperet med text på kommer från prima och den otroligt vackra spetsen kommer från inkido.Fast jag har köpt allt hos Nettans.

Ha det gott i vårsolen!

Kram

fredag 9 april 2010

Ett grattiskort i lila.....

Så var det fredag igen.Undrar vart denna vecka tog vägen.Tiden går alldeles för fort ibland och tyvärr så rinner åren också iväg .Så att man blir äldre för varje dag känns det verkligen som eftersom tiden går så fort.

Min svägerska fyller år nu i april så förra helgen firade vi henne och då fick hon detta kort.och för den uppmärksamme så kan jag meddela att det är samma kort som finns som inspiration nu i Nettans blogg.Jag bara älskar dessa nya glitterpapper från Bo Bunny.Det finns flera ljuvligt vackra papper i denna serie och man kan köpa dem allihopa hos Nettan.

Imorgon blir det ett stats besök och sedan resten av helgen blir det bara att slappa och ha det skönt.
Ha en superbra helg allihopa!

Kram

onsdag 7 april 2010

Beställningskort

Nu är jag nyss hemkommen från en som vanligt mycket trevlig pysselträff hos Nettan.Vi var en inte så stor men ack så tapper skara där ikväll.Det blev mycket prat och skratt som vanligt.Jag fick iallafall lite gjort...
Här visar jag er ett kort som jag gjorde förra veckan på pysselträffen.Det är ett beställningskort som ska ges bort till en som ska disputera.

Sen så jobbar jag bara imorgon är ledig på fredag som vanligt.Tänk jag tyckte nyss att det var söndag.Usch vad veckorna går fort....tiden bara rusar iväg.Men så här års så tycker jag inte att det gör så mycket eftersom att jag vill ha sommar nu.Nä nu vänar sängen.
Ha det gott!

Kram

söndag 4 april 2010

BARNVAGN

Hoppas att ni har det bra nu under påsken när ni förhoppningsvis får vara lite ledig.Själv har jag och min man ägnat 2 dagar åt att röja och städa upp lite i källaren.Bla så har min tvättstuga fått sig en rejäl vår städning.Det är ju nu så trevligt att vara i den att man bara vill tvätt och så hela tiden.Jag som aldrig annars brukar tycka att det är så kul med just sånt.Så det har förhoppningsvis fått något bra med sig.Nu får vi se hur länge jag kan hålla det så fint.Jag brukar alltid få små högar med tex omaka sockar.

Tänkte att jag skulle visa er en barnvagn som jag gjort efter en mall som min pysselvän  hade.Jag tyckte att den som hon gjorde blev så himla fin att jag ville testa att göra en jag också.Här ser ni resultatet.Hon skulle ge bort sin till en vän som just fått barn.Men eftersom jag inte har någon sådan just nu så gjorde jag denna till mig själv bara för att jag tyckte att den var så söt.

Ha en forsatt bra påsk!

Kram

torsdag 1 april 2010

Glad påsk

Tänkte att jag skulle visa er mina handmålade keramik ägg som jag brukar fylla med godis till mina barn.jag har nämligen målat ett varsitt till dem.den ena har svart och guldfärgat ägg och den andre har två olika nyanser av blått på sitt ägg.

Jag vill också med dessa ägg passa på att önska er en trevlig påsk.Hoppas att ni bara tar det lugnt och njuter av ledighet med familj och vänner.Även fast jag vet att en del faktsikt måste jobba ovsett om det är påsk eller inte....

Själv ska jag njuta av ledighet med familj och vänner.Så glad påsk på er alla!!

Kram