onsdag 31 mars 2010

Tackkort

Så var denna arbetsvecka slut.Så nu är man ledig i hela 5 dagar.Det ska bli hur skönt som helst.Så nu kan man ladda batteriet och bara ha det lugnt och skönt tillsammans med vänner och familj.

Igår var det pysseldax hos Nettan igen.Det var hur kul som helst(som vanligt)att träffa alla pysselvänner igen.Det kom några nya också och det är alltid kul med nya bekantskaper.Det blev inte så mycket gjort på pysselfronten .Jag kommer att lägga upp det senare när jag har fotot och tankat över bilderna till datorn.

Den här gången får ni se ett kort som jag gjorde förra veckan .Det blev ett tackkort som min mans arbetskollega fick.Och gissa om hon blev glad.Det är alltid så roligt när man får uppskattning för det man gör.
Nä nu måste jag gå och laga maten färdigt!

Kram

söndag 28 mars 2010

Utmaning....

Hos Lena finns det en utmaning som jag naturligtvis inte kunde låta bli att haka på.det enda kravet var att det skulle finna minst 1 st fjäril med ditt alster.Jag har faktiskt hunnit göra hela 2 bidrag och här kommer dem.

till kortet har jag använt mig av den nya superfina papperen från Maja design och till Lo:n så har jag använt ett ljuvligt vacker papper från Webster Page.Så nu är det bara att hoppas på turen....

Ha en forsatt skön söndag!

Kram

onsdag 24 mars 2010

NYA PAPPER

Hos scrapbooking4you har det kommit hem en hel massa otroligt vackra papper.Köpte ett gäng innan helgen som jag har pysslat med i helgen.Det första alstret blev ett kort med de superläckra papperna från kaisercraft i brunt och turkost.Hela serien innehåller hela 9 st dubbelsidiga papper så det blit många alster gjorda av det.Jag gillar verkligen dessa papper och framför allt så gillar jag brunt och turkost ihop .Det är superläckert.Som stämpelmotiv så tog jag min nyköpta textstämpel och min favorit kalenderstämpel.Till sist lite rosor och stickles.

Ha en fortsatt skön vecka!

Kram

måndag 22 mars 2010

Ny vecka....


Så var det en ny vecka igen med en underbart solig och vacker dag.I morgon blir det pysselträff hos Nettan igen.Det ska som vanligt bli superkul.Jag har fått beställning på några kort som jag tänkte försöka ge mig på.Men får se hur det blir med det.Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig.....eller..??

Har pysslat en hel del den sista tiden så jag har en hel del alster på lager att visa er framöver så håll till godo.Jag börjar med att visa er ett kort som jag gjorde med papper från den nya serien från scribble scrabble.Deras nyaste serie är verkligen superfin.Sedan har jag också använt mig av min nya favvo textstämpel från inkido.Den är verkligen hur användbar som helst till alla grattiskort.

Ha en forsatt skön vecka i solen !

Kram

fredag 19 mars 2010

Trevlig helg....


Tänk idag är det fredag och vart tog denna vecka vägen då...veckorna går ju sjukt fort nu.Snart är det redan april.har pysslat en hel del de sista dagarna ,bevis kommer senare.

Jag tänkte idag visa er den andra Lon som jag gjorde under Nettans pysselinvigning i lördags.Denna gång är det min älste son som åker parashooting i somras när vi var i Turkiet.Han fick det som en present på sin femtonårsdag som vi firade där nere.Han kom sjukt högt upp i luften,inget för hans höjdrädda mamma.Vi fick som tur var vänta nere på stranden.Fast han älskade sin present.För er som inte känner min älskade son så kan jag berätta att han verkligen älskar äventyr.Vad ska det bli av honom tro.....

I helgen blir det lugnt med några säsongsavslutande innebandymatcher och så har vi blivit bortbjudna på middag på söndag-skönt att inte behöva varken laga mat eller komma på nåt att laga till middag den dagen iallafall.
Ha en underbar helg allihopa!

Kram

onsdag 17 mars 2010



Onsdag idag med ett ljuvligt väder ute. Med strålande sol och bara någon minusgrad.Man känner verkligen att våren är på gång.

Tänkte att jag skulle visa er en låda som jag gjort till en nyfunnen mycket god vän.Vi har inte känt varandra så länge ännu men det känns verkligen som att vi har varit vännen hela livet.Hon är verkligen en vän som man kan prata med allt om och betyder otroligt mycket för mig.Jag blir alldeles varm i själen när jag tänker på det.Lådan hade jag fyllt med både choklad och några vackra ord som jag tyckte passade perfekt.Men vad de orden var behåller jag för mig själv.

Ha en skön fortsättning i det fina vårvädret!

Kram

måndag 15 mars 2010

Pysselträff....


Så var det ny vecka igen.Ännu en dag med strålande sol och vackert väder.Fast det var ändå rätt så kallt imorse. Termometern stod på -20 när barnen skulle gå till skolan.

Tänkte att jag skulle berätta om i lördags när Nettan hade fixat en pysselträff och isamband med den också en invigning av sin nya fina affär här i Vännäsby.Drygt 20st pysselsugna tjejer träffades och hade verkligen en toppen dag med mycket skratt och "shopping".Tyvärr så skulle man ha haft en ännu mycket större plånbok så att man kunde shoppa ännu mera.Det sägs ju att man "shop til you drop".

Jag hann inte göra så mycket men två los ett halvfärdigt kort blev det iallafall.Man måste ju ha till att titta sig runt för att se vad alla andra pysslar med också och sedan så måste jag ju prata och umgås en del också.

Jag tänkte visa er en av dessa lo idag så får ni se resten sen.
Ha en underbar dag isolen!

Kram

torsdag 11 mars 2010

Ett snabbkort....


Igår framför tvn satt jag och gjorde ett grattiskort som verkligen var ett sk.snabbkort.Jag tycker att det är bra att ha några sånna hemma för man vet ju aldrig när det kan behövas. Jag har sorterat lite bland mina gamla pappershögar och då hittade jag detta papper från Best Creation som jag verkligen hade glömt bort.Sagt och gjort så föll mitt val på att använda just det papperet.Så med lite brun spets,en vintagebild och ett stämplat grattis så var det klart.Det är bra med snabbkort ibland när man är ute i sista minuten.Och jag tycker faktiskt att det enkla ibland också kan vara vackrast.

Nu blir det en kopp kaffe och ett eller möjligen två avsnitt av en av världens bästa serier någonsinn nämligen McLeods Dauthers.Så ha det så bra så länge!

Kram

onsdag 10 mars 2010

Jag var ju så glad att solen kommit fram fast nu snöar det istället:( Har varit på min arbetsträning idag som vanligt och det är så roligt att jag nästan inte vill gå hem.Men jag måste försöka tänka på mitt eget bästa så att jag orkar.

Jag har inte ännu så mycket pyssel att visa upp i blogg men det beror inte på att jag inte pysslar utan på att jag gjort en del presenter som jag inte kan visa förrän mottagarna har fått dem men jag lovar att ni ska få se dem senare. Får inte glömma att fota först bara.

Så går jag bara och laddar för Nettans invigningsfest med massor av pyssel på lördag.Det ska bli så himla kul att få träffa en massa trevliga pysslare.

Ha det bra i snövädret!
Kram

lördag 6 mars 2010

Morsdagskort


Det är ju som ni alla vet morsdag i Maj och jag har varit förutseende denna gång med att redan ha gjort kort till mor.Denna gång blev det ett rosa papper från den nyaste serien från prima.Nettan har ju fått hem de flesta av dessa otroligt vackra papper.Blomman av spets har jag gjort själv av några bitar spets.Fjärilen har jag stansat ut från en Martha Stewart stans.

I dag har det varit stora tvättdagen här hemma medans mannen har skottat taket.Ikväll blir det att ta det lugn och se på melodifestivalen.Sedan imorgon är det premiär för sonen att spela med A-laget.Det ska bli otroligt spännande att se.Sedan är det bara att ladda för arbetsträning på måndag igen....Det ska bli hur kul som helst.

Ha en forsatt skön helg!

Kram

onsdag 3 mars 2010


Nu är det inte så kallt längre men då har det istället snöat konstant i flera dagr.Vet inte vilket som är bättre egentligen jag är bara på less på vintern nu.Nu vill jag ha vår.Har därför tagit fram ett kort från i somras när min yngste son var med och spelade fotbollscup.Han älskar att spela fotboll och att få vara målvakt.

Nu har jag börjat min arbetsträning/praktik hos Nettan och det känns helt super.Tänk att få jobba med den hobby som man verkligen brinner för och att man dessutom får jobba med helt underbara människor gör ju saken ännu bättre.

Ha en forsatt bra dag i snöyran!

Kram

måndag 1 mars 2010


Så var det en ny vecka igen och en ny månad har det också hunnit bli.Os är slut vilket är rätt skönt fast jag har fått en hel del gjort på pysselfronten under dessa os veckor.Jag har suttit framför tvn och bara pysslat .Jo visst hat jag tittat en hel del också men...

Jag tänkte denna gång att jag skulle visa er mitt allra senaste kort som blev klart i lördags.Jag tycker själv att det blev ganska så bra faktiskt.Till det här kortet har jag använt en Martha Stewart punch och en av mina otroligt fina hjärtstämplar.Det gröna mönstrade papperet kommer ifrån inkido.

Ha en forsatt bra dag!

Kram