fredag 27 november 2009


Det här kortet gjorde jag igår framför tvn och singing bee.Jag valde att inte sätta någon särskild text på detta kort för att det ska kunna passa in när som helst.Och så fick jag anledning att för första gången använda mig av denna underbara stämpel som jag köpt för ett bra tag sedan men inte hunnit prova eftersom att jag mest pysslat med julen nu ett tag.Tror verkligen att jag kommer att använda den till många kort för jag bara ÄLSKAR denna stämpel.Nä nu ska jag packa för Nettans julfest imorgon.Så det kommer nog att dyka upp ett och annat alster från den här i bloggen framöver.Ha det gott så länge!

torsdag 26 november 2009

En god vän till mig hade fått en dekorerad plåt burk i present.Och jag kände genast att jag att jag oxå ville ha en sån.Här ser ni min modell.har börjat spara ett litet lager av sånna burkar så att man kan göra i present till vänner och bekanta.

onsdag 25 november 2009

Jag läste i en tidning om hur man lätt kunde sätta fast målade stämpelmotiv på blockljus.Och det var jag ju som sagt tvungen att testa. Det var faktiskt inte så svårt som man kan tro.Här ser ni resultatet .Visst blev det ganska bra.

tisdag 24 november 2009


Under pysselkväll i Holmsund hann jag med att göra några julkort oxå.Har fått en förfrågan och önskan om det från min mans jobb.Och snäll som man är så har det blivit några som han har sålt åt mig.Han har förövrigt oxå sålt en hel hög med tändsticksaskar även i år.


Här kommer snabb modell som jag har använt mig av Maja Designs gammaldags jul till.Och till kanten en av Martha Stewart punchar och naturligtvis en spellbinders oxå.Jag verkligen älskar spellbinders.

måndag 23 november 2009


I lördags åkte vi ju som bekant till våra goda vänner i Holmsund.Där åt vi först en god middag som våra män lagade till.Och då fick vi ju mer tid för pyssel.Och pyssla ,pratade och skrattade gjorde vi också .Vi åkte därifrån sent och sedan direkt därifrån till Vindeln där min älste son hade varit på date.


Detta var det första kortet som blev färdigt.Hade ju tänkt göra julkort men så blev jag så inspirerad av ett kort som jag sett i en tidning och här ser ni min tolkning av det.Detta kort passar ju till vem som helst ,när som helst eftersom att det inte har nåt särskilt tema.Jag gillar denna modell och kommer nog att göra några julkort efter den här modellen.

söndag 22 november 2009


Detta julkort gjorde jag för ett tag sedan.Temat denna gång var lite vinterfrostigt i grönt och vitt.Jag använde mig denna gång av inkidos nya julpapper som jag faktiskt tycker är riktigt vackert.

lördag 21 november 2009

Pysseldag

Idag ska vi åka till våra goda vänner i Holmsund så då packar jag mina pysselgrejer .För Åsa vill att vi ska tillverka julkort tillsammans och pysseltokig som jag är så kunde jag ju inte säga nej till det.Så det blir först lite god mat och sedan pyssel under hela kvällen.Kommer att bli hur bra som helst.

Jag gillar svart och rött ihop så här har jag gjort ett julkort i de färgerna.Ramen som jag har använt runt den fina bilden från graphic45 har jag fått låna av en pysselvän isamband med vår spa träff här på hemmaplan.Jag tror att en sådan stans ska få flytta hem till mig oxå;)

torsdag 19 november 2009


Jag är egentligen ganska traditionsbunden med att det ska vara rött och grönt till jul.Här testade jag att göra ett julkort i blått och vitt.Jag tycker själv att det blev ganska bra faktiskt.Det ljuvliga papperet med ängeln på är från förra året och är köpt i Norge.

onsdag 18 november 2009

Perfekt gåbort prsent


När man är tex bjuden på middag till någon så isället för en blomma så kan man ge bort en flaska vin eller som nu i juletid en flaska glögg.Då passar det bra med ett flaskkort.här ser ni några exempel på det.Dessa gjorde jag på¨spa träffen som nettan hade anordnat.

tisdag 17 november 2009



I lördags var det heldags pyssel och spa som gällde.Denna otroligt trevliga tillställning var det Nettan som hade ordnat.Det blev lite pyssel gjort men även en hel del skratt ,god mat och många trevliga människor.Här ser ni en del av resultatet....fler kommer sedan.Till dessa julkort har jag använt mig av Maja designs otroligt fina julserie "gammaldags jul".Dessutom är båda sidorna av papperen lika fina och sånt gillar jag!

tisdag 3 november 2009

Bloggcandy


Hittade att hos Nettans så lotter de ut ett mumsigt bloggcandy.Och självklart så ville jag få chansen att vinna det .Man tom 29 november på sig att vinna:)


måndag 2 november 2009


Jag var ju som sagt på pyssselträff hos Nettan i torsdags och då blev det 2 st julkort gjorda.Jag använde mig av de nya superfina julpapperen från maja design"gammaldags jul".Så det fick bli julkort med lite gammal känsla och inte så traditionellt med rött och grönt.