lördag 31 oktober 2009


Här den mindre modellen av tändsticksaskar.Jag är verkligen förtjust i de små tomtenissarna som har krypit in i luvan.Är väldigt glad att jag fått låna den stämpen.Tack Lotta!

Tändsticksaskar




Här kommer årets första skörd av tändsticksaskar .I år har jag valt att göra dem i 2 olika storlekar.Dessa ska få flytta in på Norrlands Universitetssjukhus inom kort.

grattiskort


Min barns kusin fyller 20 och till honom har gjort detta kort.Ville ha ett lite grabbigare kort så det fick bli med svart som bas.Papperet som jag använt hör till en av mina favoriter och kommer från graphic45.på ena kanten har jag använt mig av min nyinköpta Martha Stewart punch och till stämpeln har jag använt mig av en spellbinders som också höt till en av mina favossar.

torsdag 29 oktober 2009

Packad och klar!!!

Så var man nu packad och klar för ännu en trevlig pysselträff hos Nettans.Tur att man har supersnälla pysselvänner som kommer och hämtar en innan.Eftersom min man har bilen till jobbet så är jag ju alltid billös...Så superTACK snälla Lotta för att du hämtar mig.Och jag instämmer verkligen med vad man brukar säga och det är ATT ÄNGLAR FINNS!!!Jag lovar att jag ska visa er vad jag åstadkomit under träffen senare.Ha det gott så länge och njut av dagen!

tisdag 27 oktober 2009


Till sist denna gång vill jag visa ytterligare ett julkort som jag gjorde härom kvällen.detta kort var verkligen ett sånt där snabbkort.Det ljuvliga mönstrade papperet som jag använt denna gång är köpt ifrån Norge inför förra julen.Och man brukar ju säga att den som spar han har och det stämmer verkligen in här,tjii.

Fars dag


Det är ju snart farsdag så jag tänkte att jag skulle vara ute i tid detta år.Så här ser mitt farsdags kort ut som jag ska ge till min underbara pappa.

Detta kort har jag gjort till min bästa kompis lilla flicka Tina som jag ska skicka till henne.Hon fyller som synes 2 år i nästa vecka.Jag köpte detta otroligt söta papper hos Nettans för en tid sedan.

onsdag 21 oktober 2009

Nu är det jul.....



Julen är här för att stanna -åtminstone i mitt pysselrum.Här är några andra julkort som jag har gjort.Papperet till dem är ifrån inkidos nya fina julserie.

Här kommer det senaste av mina julkort.Jag gjorde det igår kväll framför tvn.Den underbara Martha Stewart punchen har jag köpt hos nettan.Var och hämtade den igår och blev så himla inspirerrad att prova den och så här blev resultatet.Är själv rätt nöjd.

lördag 17 oktober 2009

Fler julkort.....




Var på en som vanligt supertrevlig pysselträff hos Nettans i torsdag.Det blev en del julkort gjorda och här ser ni alla utom ett som jag inte kan visa här för att jag tror att den som ska få det nog kanske är in och tittar på min blogg ibland .Så jag får visa er den sedan när jag har skickat iväg det .

Materialet som jag använt mig av är för det mesta från Nettans alla nya fina julpapper.Och ännu mera fina julpapper har hon beställt så jag kan nog utlova fler julkort av dessa.Måste bar ha dem....

söndag 11 oktober 2009

Tävlingsbidrag


Tror inte att jag visat er mitt tävlingsbidrag som var till månadstävlingen i september hos Nettans.Jag hittade några gamla små söta schackpjäser så det fick bli min lite annorlunda dekos denna gång.Kommer nog att använda fler sånna vid andra tillfällen oxå.Det ljuvliga papperet är från basicgrey och hötr till en favorit.

Grattiskort

Jag har gjort ett grattiskort till min svägerska som fyller år i nästa vecka.Hon gillar rosa så därför blev temat just rosa.Till detta kort använde jag hurrarutan som är alldeles nyinköpt.Jag tror faktiskt att den kommer att bli en av min favvo stämplar.Den är ju användbar till det mesta.

tisdag 6 oktober 2009

....och ett till


Detta julkort gjorde jag härom kvällen framför tvn.Jag har även denna gång använt mig av Graphic 45s julpapper.Skönt att man nu har börjat med julkorten iallafall så kanske det inte behöver bli någon stress in i det sista.

Julkort



Årets 2 första julkort blev klara när jag var hos Nettan och pysslade i torsdags.Här ser ni resultatet.Jag har använt mig av Graphic 45s underbar julpapper med lite gammaldags stil.

Härliga höst

Nu var det ett tag sedan som jag visade er något alster men tro inte att jag har legat på latsidan för det.Här kommer iallafall en Lo med hösten som tema.Jag tycker att hösten är rätt så härlig faktiskt därför fick just denna Lo det namnet.