onsdag 23 september 2009

Denna lo gjorde jag på den senaste pysselträffen hos nettan förra veckan.De ljuvliga papperen från nooken s senaste fick bli temat för min lo.
Nu tycker ni säkert "hann hon bara dettta på träffen".Och svaret på den frågan är JA.Det var bara den här som blev helt klar senan så stämplade jag en heldel också.Det är ju alltid så trevliga pysslare som är där så man får alltid prata och skratta en hel del.Ibland är man alldeles öm i käkarna när man åker hem.

måndag 14 september 2009

Jag fick ju mitt nook paket här om veckan så därför när det blev dax att packa för pysselträff så fick det följa med dit så att jag genast kunde sätta fingarna i dem.det blev ett kort som ser ut så här.

torsdag 10 september 2009

Pysselträff

Är lite sliten efter alla äppelbestyr men ändå sugen på pyssel.jag ska fara till nettan på pysselträff idag och det ska bli så himla kul.Det var ju ett tag sedan sist nu så jag riktigt känner hur jag längtar.Det är alltid så himla trevligt på pysselträffar hos nettan.Man blir så inspirerad och sprudlande glad när man kommer hem att det inte är sant.Så TACK snälla rara Anette för att du alltid ordnar så trevliga träffar med god mat och trevliga pysslare.Tack för att du finns!

onsdag 9 september 2009

Äppelmos

Nu är jag klar med mitt äppelmos.Jag gjorde 20liter av den varan idag.Efter det så tog jag och silade mina 2 första satser med äppeldricka.Det blev 20 flaskor.Och som om det inte räckte så startade jag igång 2 nya satser med dricka av tillsammans 7kg äpplen.Denna äppeldricka har blivit väldigt omtyckt av sonens polare också.Så nu är det bara att dricka.

måndag 7 september 2009

Äppeltider.....

efter en lång dag kan jag nu äntligen få tid att sitta vid datorn en stund.I morse så åkte jag och mamma ner till hennes vännina i ö-vik för att hämta äpplen.Jag kom endast hem med 7 fulla ica kassar.Direkt när jag kommit hem så började jag att förbereda 2 satser med äppeldricka samtidigt som jag lagade middag.Efter middan så kokade jag både lingonsylt och äppelmos också.Så nu kan jag bara pusta ut.....
Ska låna en tillsats till hushållsassisten av svärmor imorgon så att jag kan göra ännu mera äppelmos....blir nog kanske att göra mos av 3 kassar ungefär skulle jag tro.Men vi får se jag kanske hinner bli less innan .

torsdag 3 september 2009


Jag ville prova min nya martha stewart stans så jag gjorde ett kort bara för att.Bilden blev inte så bra men det kan jag bjuda på;).Jag verkligen älskar denna stans redan,den kommer absolut att bli en av mina favvosar.

tisdag 1 september 2009

Närjag var i London nyligen så tog vi oss en promenad i HidePark och där stod rosorna i full blom(fast att det bara var i början av juni).Jag var bara tvungen att foto en del av dem och så här blev min första lo med just dessa rosor.Inte nog med att de såg ljuvliga ut de doftade underbart oxå.Jag gillar ju egentligen inte rosa så mycket men dessa gillar jag :)