fredag 28 augusti 2009

I början av juni åkte jag och en kompis till London för en långweekend.Här kommer en lo med bilder från just den resan.Bilderna är tagna vid Picadilly circus.Eftersom det senaste nook paketet innehöll papper och dekosar med restema så tyckte jag att det blev bra att använda till denna lo.

torsdag 27 augusti 2009

Lycklig....


Jag är så otroligt lycklig att jag lyckas ha blivit ägare till dessa två punchar ,de är baara så lövly.det var inte så lätt att få tag på kantstansen från Marhta Stewart men till slut så....skam den som ger sig!Så ni må tro att jag nu är lycklig..........

konfirmation

Eftersom min älste son konfirmerades i våras så tänkte jag göra en lo som han kan ha som minne från den dagen att stoppa i sitt album. Här ser ni hur den blev.Jag är faktiskt ganska nöjd med den.Papperet som jag har använt som bas kommer från maja design.

onsdag 26 augusti 2009


Vill också visa er ett kort som jag skickade till min nyfunna vän och som dessutom delar mitt stora intresse nämligen scrapbooking.Kan det bli bättre eller.....

Pappertet som jag har använt till detta kort är maja designs fina höstserie.Stämpeln är nyinköpt hos nettan och så även spellbindersen.

Visar här ett kort som blev klart på senaste pysselträffen hos Nettan.Väldigt enkelt och snabbt var dett kort gjort.

fredag 21 augusti 2009


Jag har fått en beställning på ett kort och här ser ni resultatet av det.Som ni ser så har jag använt mig spellbinders till ramen runt klockan.Papperet som jag använt mig av är från kaiser.Och textstämpeln som jag tyckte passade så bra till klockan är från mitt senaste inköp.Och den är köpt hos scrapbooking4you.

lördag 8 augusti 2009

Ett grattiskort till....


Den här årstiden så kryllar det av födelsedagar runt omkring mig.Det är typ halv släkten och en hel hög med vänner som fyller år på sommaren.Så jag har gjort ännu ett grattiskort.den här gången är det en pysselvän till mig som fyller år.Jag verkligen älskar detta papper som jag har köpt hos scraphuset.tyvärr så köpte jag ju som vanligt bara ett(dumt nog).Sen så ville jag även testa min nya spellbinders som jag har köpt hos Nettan.Har hunnit köpa på mig en del spellbinders men jag kan lova att det kommer att bli ännu fler för jag bara älskar dem.

fredag 7 augusti 2009

grattiskort


Gjorde ett grattiskort till min man som han fick på sin födelsedag härom veckan.och så här såg det ut.Papperet som jag använt mig av är från graphic 45.Sedan satte jag dit en gitarrspelande magnoliastämpel som jag tyckte passade så bra eftersom min man älskar att spela just gitarr.

tisdag 4 augusti 2009

Utgrävning i Ratan

Min yngste son och hans klass har fått vara i Ratan och varit med om en utgrävning efter slaget som var där 1809.de hade en otroligt spännande dag där med fint väder och glada barn.Detta kortet är från just den dagen så därför fick Lo:n så passande namn som utgrävning i Ratan.

Tack snälla Martin som hade ordnat det så bra för alla barn och vuxna som var med.Det var verkligen en kanon dag.

lördag 1 augusti 2009


Gjorde denna Lo för ett tag sedan.Den skabli till min kompis album som jag håller på att göra till henne.Fotot föreställer hennes lilla busfrö.Till denn Lo så har jag använt papper från 3 bugs in a rugs.De har verkligen många roliga papper som lämpar sig till barn.