onsdag 22 juli 2009


Tänkte bara innan jag nu far få visa er ett kort som jag gjorde härom dagen.papperet som jag har använt har jag köpt på konstnärsshopen i Umeå.Och jag kan lova(syns inte på bilden)men det är helt ljuvligt.

semester

Ja nu var vi packade och klara för en veckas semester i Turkiet och eftersom vädret här just nu inte är så bra så känns det helt rätt med denna resa.Där är det ju iallafall garanterat värme åtminstone.

lördag 18 juli 2009

Tack kort på beställning


Jag har fått en beställning på 2 st tackkort och så här blev de.Papperen till de båda korten är ifrån senaste nookpaketet.Det innehöll en helt ljuvlig pappersserie ifrån basic grey

fredag 17 juli 2009


Äntligen har jag gjort denna Lo klar.Den började jag med för länge sedan men så har den blivit liggande eftersom beslutsångesten slog till så att jag inte kunde bestämma mig för hur jag skulle göra.Men nu är den iallafall äntligen klar och så här blev den.Kortet är från när jag gick första året på gymnasiet för x antal år sedan.Åren går ju som bekant fort ....och vi med dem.

onsdag 15 juli 2009

London



Jag och min andra bästa vännina åkte till London här i början av Juni.Och eftersom att jag håller på att göra ett album till henne så passade det ju väldigt bra att använda ett foto på henne .Som togs när vi var och gick nere vid Picadilly circus.Vädret denna dag var inte så bra....regn,regn...och åter regn.Vilket är ganska typiskt för England.

Jag har ju tidigare visat och berättat att en av mina bästa vänninor fyllde 40år för en tid sedan .Det jag inte visat er och berättat om är den tags som jag på ett mycket enkelt sätt gjorde till en av hennes presenter.Färgvalet på tagsen var samma som presentpapperet.

lördag 4 juli 2009

Tänkte att jag skulle visa er min senaste Lo som är från min älste sons konfirmationsdag.Bilden är tagen på altan efter själva konfirmationscermonin.Det var ju helt sjukt varmt ute denna dag i slutet av maj.

fredag 3 juli 2009

Ett till.....



Jag gjorde ett likadant till min kära mamma som fyller 70år på söndag också.Jag tycker det är kul med lite nya vikningar och idder.Fast detta kort valde jag att göra av papper från kaisers fina svart/vit/beiga serie.