tisdag 30 juni 2009

Ett annorlunda kort......



Jag fick tips av min pysselvän i Holmsund om att göra en lite annorlunda kortvikning.Jag tänkte att det skulle vara kul att prova göra ett sånt kort till en av mina bästa vänner som fyller 40 år på lördag.Och så här blev resultatet.Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet.

måndag 29 juni 2009

Isamband med att jag skulle skicka efter kort från min sons konfirmation så tänkte jag ....äh vad tusan jag gör tackkorten själv.Och så här blev resultatet.En ganska enkel konstruktion med ändå ganska stilfull och inte med så mycket krusseduller och sånt som killar inte gillar.Han blev iallafall nöjd med resultatet och det var ju huvudsaken eftersom att det var han som skulle tacka och inte jag.

söndag 28 juni 2009


Jag har haft lite blogtorka men nu visar jag ändå en Lo som jag faktiskt har gjort trots denna värme.Det är sådana dagar som man tackar gud för att man har en sval och skön källare som man kan gå ner i.Det bästa med det är också att mitt pysselrum faktiskt ligger just i källare:).Jag har gjort en del kort också som jag haft beställning på och som jag gjort till både min kära mamma och bästa vän som fyller jämnt dagarna efter varandra.De ska jag visa för er en annan dag.

måndag 15 juni 2009

Här gör min make den årliga häckklippningen.Vi har en ganska så hög hagtornhäck som måste klippas minst en gång varje år för att inte bli alldeles för vildvuxen.Det är "lika roligt"varje gång.Papperen som jag använt till denna Lo är bla från senaste nook paketet.

söndag 14 juni 2009

Som jag har berättat om tidigare så håller jag på att göra ett album till min bästa kompis som hon ska få när hon fyller jämnt om något år(det ska börjas i tid).Så den här Lo:n är till just det albumet.Fotot föreställer hennes otroligt charmiga dotter Tina.Lo:n är gjord på pappere från 3bugs in a rugs och har hennes födelse som tema.

onsdag 10 juni 2009

Hittade lite bloggcandy hos scrapgalen.Ända tills 30 juni kl 12,00 har man chansen att vinna detta fina bloggcanyt.Så det klart att jag tog chansen så nu hoppas man bara att turen är framme.Jag brukar ju inte ha så tur i lotteri men om man aldrig chansar så vinnar man ju aldrig.

tisdag 9 juni 2009

Den här Lo:n gjorde jag när jag var på pysseelträff hos Nettan nu senast.Fotot är på min svägerskas dotter när hon konfirmerade sig ute i Strömbäck 2006.Det var en otroligt fin dag där ute.Nu bra för någon vecka sedan så konfirmerades ju min son också.Bilder från det kommer så fort jag har framkallat de.Jag är ju inte alltid så snabb på det.(att framkallar alltså)

måndag 8 juni 2009

Hemma igen....

Så var man hemma igen efter en långweekend i London.Det var jag och min bästa vän som får dit för att fira att vi varit just vänner i 30år nu.Tänk vad tiden går och vi med dem...

Jag hittade en alldeles underbar stämpel affär i London alldeles vis shoppinggatan oxfordstreet.Där hade de flera hyllor med stämplar från golv till tak.Jag tog en bild innifrån affären som jag ska visa er senare.

Efter alla dagar som vi gått och gått och ....gått så värker faktiskt fötterna fortfarande lite grann.Tyväär så var ju inte vädret det bästa men jag hörde ju att ni inte haft så bra här hemma heller.Så då har jag nog inte missat så mycket då förutom min yngste son fina 2:a plats i Furunäs fotbollscup i lördags.Grattis gubben! men man kan jag inte dela på sig (skulle behövas ibland).