torsdag 28 maj 2009

Packad och klar.....

Så var man åter packad och klar för ännu en pysselträff hos Nettan.Det ska bli superkul,var ju så länge sedan sist.Det är alltid så kul att komma hem till till dom och pyssla.Anette har verkligen en supertrevlig och underbar familj.Man känner sig faktiskt som en i familjen när man är där.Tack Anette för att du alltid ordnar så trvliga pysselträffar.Jag lovar att jag ska visa er resultatet frånpysselträffen senare.

måndag 25 maj 2009

UTMANAD

Jag har blivit utmanad av Hozzan om vad jag har i mitt:
Kylskåp:bacon,ost och skinka
Frys.bär,saft och köttfärs
Skafferi:mjöl,konserver och pasta
Handväska:plånbok,bussturlista och läppglans
Sminkväska:mascara,fundation och ögonskugga
Badrumshylla:deo,facewash och hårspray
Förråd:julgrejer,vävstolar och massa kartonger
Hjärna:mina barn,scrapidder och förhoppningsvis en del hjärnceller kvar
Jackficka:nycklar,cerat och mobil
Kryddskåp:salt,peppar och tacomix
barskåp.martini,vin och några goda ciderflaskor
Köksbänk.olivolja,sodastream och kaffebryggarn

Tack för utmaningen .Jag har tyvärr inga som jag kan utmana för alla har redan blivit utmanade av andra.

lördag 23 maj 2009

Hittade lite blogg-candy nu så här på lördagseftermiddagen.Det är magdas som lottar ut både stämplar och blommor i sin blogg.Du har tom 28 maj på dig att vinna.

fredag 22 maj 2009


Med dessa fina papper från kaiser så gjorde jag denna Lo.För några år sedan när vi var i Stockholm så hittade vi detta ihåliga träd.Temat som är på papper tyckte jag stämde in så bra på fotografierna.

torsdag 21 maj 2009

Lycklig igen.....

Nu är jag lycklig igen eftersom mitt nook paket änligen nådde fram till mig efter mycket möda och ännu större besvär.HURRA!Så nu kan jag genat kasta mig över det.Ska ju på pysselträff hos Nettan på torsdag så då kan jag sätta tänderna i det-KUL!

onsdag 20 maj 2009


Köpte detta fina papper hos nettan för ett tag sedan och ville då testa att göra ett kort av det och så här blev det.

måndag 18 maj 2009

Vår i luften.....


Nu är det äntligen vår ute.jag hittade dessa fina tussilago här om dagen och var bara tvungen att föreviga våren med en bild på dessa.

Snabb kort

















Här kommer 2 st exempel på kort som gick supersnabbt att göra.Kortet till vänster är det inga bloomor på för att papperet isig är så fint med glittrig blomma och swirl.Så på den satte jag bar dit ett band och stämplar och sedan var det klart.Det andra kortet är det lite sommartema pådå jag använt mig av inkidos fina papper med texten från "Idas sommarvisa"på.Det rutiga papperet är från samma ställe.Sedan så stämplade jag även samma text på kortet,satte dit lite blommor och stickles .Och sedan var det också färdigt.i bland så tycker jag att det är bra med kort som går fort att göra.Oftast så brukar mina kort inte gå så snabbt att göra.;en ibland så är det lite bråttom att få det färdigt.

lördag 16 maj 2009

Visar här ett kort som varit liggande ett tag men som jag nu äntligen har gjort klart.Papperet till detta kort är från graphic45 och textstämplarna är ifrån inkido.De har så många otroligt fina textstämplar.

fredag 15 maj 2009

Lite rosa igen....

Här om dagen så gjorde jag denna Lo på mina "bästis"flicka.Jag som igentligen inte gillar rosa ....har gjort det igen.Alltså en Lo i rosa(kan man tänka sig).Dessa underbara papper köpte jag hos Nettan i tisdags när jag och min pysselvän tog oss en tur dit.Många fina papper och annat kul hade hon fått hem...mums.Man skulle bara ha en större plånbok;).Jag har fortfarande inte fått nått nytt om nooken.

torsdag 14 maj 2009


Jag fick en kort beställning och så här blev resultatet.Detta kort resulterade i nya kortbeställningar.Denna gång ska det vara ett studentkort.Jag visar det resultatet sen när kortet är klart.

onsdag 13 maj 2009

Ledsen i ögat

Jag har gått och väntat på mitt nook paket nu i flera dar.Och så fick jag igår höra att alla andra här i byn redan fått sina och då kände jag att jag blev ledsen i ögat.De har ju nästan alltid så fina månadspaket och det verkade detta också bli.Så nu är det till att försöka spåra vars mitt paket kan vara.Hoppas att det bar är "lite försenat"och att det nu dyker upp när som helst och att det inte är bort för alltid.Så nu kan jag bara vänta......och hoppas....
Jag älskar verkligen havet och sommaren.Så jag gjorde en Lo på ett kort från förra sommaren just med det temat. Fotot är ifrån min bästa väns sommarställe ute i Sörböle.Och passande nog har dessa fina papper från kaiser marint tema .Så de blev förstås en självklarhet att jag skulle använda de till denna Lo.

tisdag 12 maj 2009


Fick tipset av hozzan att det är bloggcandy hos inkywings du har till och 31 maj på dig att vinna dessa massa stämplar.Tack så mycket för tipset!
För några år sedan så var vi uppe i bla.Boden på semester.Där besökte vi en gammal militär förläggning som var inspränkt i berget(rödbergsfortet) och vi besökte också min mans gamla militär anläggning I19 där han en gång gjort lumpen.Så till detta temat så hade jag så lämpligt precis köpt detta kamoflasch papper.

söndag 10 maj 2009

Du gör mig glad


Jag har köpt några nya stämplar och ville därför genast testa några av dem.Denna ursöta nalle kunde jag bara inte motstå och inte heller textstämpeln med texten"Du gör mig glad".De orden stämmer ganska bra in på mig nu när jag efter ett tag av lite strul och tjafs nu äntligen börjar att känna mig iallafall lite gladare.Så man kan säga att detta kort mycket väl skulle kunna vara gjort till mig själv.

lördag 9 maj 2009

konfirmation

Eftersom det är konfirmations tider nu så har jag gjort ett kort med det temat.Jag har ju tex en son som snart ska konfirmeras,kanske att han får detta kort eller också så gör jag ett annat .

tisdag 5 maj 2009

Student

Hittade ett gammalt kort från min egen student i mina gömmor.Så när jag sen såg att nettan köpt hem dessa fina studentpapper från Maja design så bestämde jag mig för att göra en Lo av det.Tänk vad åren går,det är snart 20år sedan som jag tog studenten.Och för att inte tala om allt kul som jag hunnit göra sedan dess.Tex så har jag ju fått två stycken underbara barn och en underbar man också.Han och jag har ju snart varit gifta i 20år,tänk vad åren går......
....och vi med dem.

måndag 4 maj 2009

Vinter igen....


Vinter är inte riktigt min årstid.Min "värk"kropp mår inge bra då.Denna Lo är dock gjord med vintertema.Maja designs fina vinterpapper fick bli temat denna gång.Bilden är några år gammal när mina söner och man var i kyrkbacken här i Vännäsby och åkte bob och skrana.