torsdag 30 april 2009

Jag har börjat med att göra ett album till en av mina bästa vänner som hon ska få när hon fyller 40.Här är en av sidorna till det .hon och jag ska förövrigt också snart åka till London .Det ska bli så skönt att komma iväg och få tänka på lite annat .

Papperet till denna Lo kommer ifrån kaiser.De har en helt underbar serie i rosa toner med fjärilar som tema.

tisdag 28 april 2009

Blommor och bin



Den här Lo:n gjordejag klart nu ikväll.Jag längtar nu tillsommaren så därför tog jag fram ett somrigt kort och gjorde en lo på det.Jag känner själv att detta nog är en av de bästa lo:sarna jag hittills har gjort.Har ju inte hunnit göra så många ännu eftersom att jag är ganska ny på det här med lo.Är också väldigt förtjust i sådana här runda papper coh när det då fanns med sånna i senaste nook paketet så var det ett självklart val.Gillar också färgkombinationer i dessa nookpapper.Hoppas att nästa paket är lika fint som detta var.Det ska ju snart dimpa ner i lådan .

Visar också ett annat kort som jag gjort.Jag hann börja på det när jag var på pysselträffen men fick göra det färdigt här hemma .Jag kände att jag ville göra ett kort med ganska så mycket färg denna gång och här ser ni resultatet.

Efter kursen var det vanlig pysselträff och då gjorde jag detta morsdags kort som min älskade mamma ska få på morsdag som förövrigt är samma dag som min son konfirmerar sig.Så det blir kalas i dubbelbemärkelse då.Papperna som jag använt mig av är köpta hos nettan.Det är superfina .Det syns lite dåligt på bilden men det står mamma på det.Sedan så blev jag helt dökär i den fina bladkvisten,så jag har bett att nettan ska beställa hem en sådan dies åt mig.

Kortkurs


Här är det kort som jag gjorde i samband med att jag var med och höll i en kortkurs hos nettan.Allt material utom blingsvirlen är ifrån det kurskitet.Det var så där lagomt mycket rosa.Jag är ju som sagt inte så rosa.

fredag 24 april 2009

Packat och klart

Jag så är man äntligen färdig packad för pyssel imorgon.Jag och min pysseltokiga vännina ska hålla i en kortkurs hos nettans imorgon och det ska bli både roligt och spännande.Vi har ju aldrig hållit i en kurs förut så detta blir premiär.Jag lovar att ni ska få höra mer om detta senare.Men nu är det natti,natti som gäller så att kroppen orkar med morgondagen.GODNATT!!!!
den här lo:n gjorde jag med temat "hjälp".Det är min äldste son som ligger under en jätte stor sten när vi i somras var ute i min bästa kompis stuga i Sörböle.Det var som vanligt en helt underbar dag (som alltid där)vid havet.Den här stora stenen hittade vi när vi tog en tur med båten ut till en av Sörbölekobbarna för att pröva fiskelyckan.Tyvärr så ville fisken inte nappa men vad gör det när man har trevligt sällskap med sig.

Papperet med ugglorna som jag använt till denna Lo kommer från adornit och det prickiga är ifrån october afternoon.Filtfågeln som jag använt kommer från ett tidigare nook paket.

onsdag 15 april 2009


Tack snälla Hozzan för tipset om bloggcandyt som man har chans att vinna både hos scrapaddicted och hos jennie Deleelsia.Chansen finns ända tills den 22 april.Tänk att man kan vinna ett helt ark med dessa underbara stämplar.Gissa om jag vill ha.......nu kan jag bara hoppas.

Eftersom jag inte är så förtjust i rosa så bestämde jag mig för att ändå göra ett kort i rosa.Här ser ni resultatet av det.Jag blev faktiskt ganska så nöjd med detta kort.Jag kanske måste börja göra några fler kort i rosa och kanske så kan jag till och med börja gilla rosa lite,lite......iallafall(man kan ju ändra sig)
Här är ett kort med papper hämtade från nookens senaste månadspaket.Det var många fina papper i det paketet.Papperen gick i gult,orange och blått .

tisdag 14 april 2009


Här kommer ett kort i kärlekens tecken. Det mönstrade papperet är från kaiser tror jag och den otroligt söta nallestämpekn har jag stämplat av en snäll pysselvän .I hjärtat som är längst upp till höger har jag stämplat med den fina textstämpeln från inkido.Texten är hämtad från Per Gessles låt "tycker om".Stämpeln med kärlek kommer också från inkido.

Under tiden som det har rådigt datahaveri så har jag producerat en del alster.Här kommer faktiskt den ända av de som är Lo.Till den har jag användt mig av 3bugs in a rugs härliga pojkkollektion.

söndag 12 april 2009

Tillbaka igen

Kul att vara tillbaka igen.Efter mycket möda och stoooort besvär så har vi äntligen fått igång våran dator igen efter ett datahaveri.Så nu är man tillbaka i sajber världen igen.Nu för vi bara hålla tummarna på att detta håller isig.Jag har ju hunnit prestera en hel del alster under tiden som dator har legat nere men jag måste foto de först innan jag kan visa de för er.Så det får jag återkomma med vid nästa inlägg.Hoppas ni har en skön påskledighet med mycket vila så ni orkar pyssla ännu mer sen.Jag ska föresten på pysselträff hos nettan på torsdag.Det ska bli superkul ,var ju ett tag sen nu.