tisdag 31 mars 2009

Åsele marknad

på väg hem från Åsele efter en lång dags besök på marknaden så stannade vi bilen för en fika och "pink" paus.Denna gång har jag använt mig av Kaisers papperskollektion som heter argentella.Jag har blivit väldig förtjust i Kaisers fina pappers serien som hat lite olika teman.

Sommarjobb

isomras så bytte vi ytterpanel på ena kortsidan på vårt hus.Så därför har jag kallat denna Lo för sommar jobb eftersom det var precis vad det var.Papperet som jag använt som bas är från Websterpage.Till det använde jag sedan några blommor från prima och några små pyntknappar från youdo.Chipboard bokstäverna är från eget lager.

onsdag 25 mars 2009





Här kommer 2 st nya kort spm gjort.Den söta kaninstämpeln är inköpt hos scrapbooking4you,så även de helt underbara små rosorna.Det andra kortet är gjort av bla papper från senaste nook paketet.

tisdag 17 mars 2009



Den här Lo:n gjorde jag i helgen.Papperena är från skaparlustens marspaket som lanade i lådan i torsdags.De var ju hur mumsiga som helst så jag satte genast klorna i dem.Och här ser ni resultatet.Fotot föreställer jag och mina två allra bästa vänner.Och tänk er att jag och en av tjejerna ska åka till London i början av juni,gissa om jag ska handla scrap grejer där då.Jag får se till att ha en ganska så stor och tom resväska med mig.

tisdag 10 mars 2009

Jag hade ju lovat er att visa er mitt tävlingsbidrag i nettans tävling för mars.Så här kommer resultatet.Nu har jag börjat att komma på det här med lo också,tidigare gjorde jag ju bara kort.Nu blir det allt färre av den varan och istället är det just nu lo som gäller.Ja ett och annat kort blir det nog också förstås.
Gjorde den här Lon igår.Den föreställer min yngste son när han var lite yngre än han är idag.Papperen som jag använt denna gång är från october afternoon och därifrån kommer också det blå lilla monstret.

måndag 9 mars 2009


Här kommer lite blogggodis! Hos formaochhantverk har du chans att vinna dessa fina stämplar från tim holtz.

söndag 8 mars 2009

Jag hade ju inte tänkt att köpa något mer papper nu på ett tag eftersom jag väntar på månads paketet från nooken.Och det höll jag ju bra för jag har redan lagt in en beställning på skaparlusten.Har ju hört via min pysselvän hozzan att deras månadspaket ska vara så bra så jag slog till och beställde.Månadspaketet där för mars verkade ju VÄLDIGT fint.Så nu är det bara att vänta och se vad postis dyker upp med:)

lördag 7 mars 2009



Jag var på pysselträff hos nettan i torsdag och hann faktiskt göra två Los och ett kort. Vi var ganska många denna gån på pyssel men det är ju alltid så trevligt på dessa pysselträffar ,man känner sig verkligen som en i familjen.Till kortet använde jag mig av hennes alldeles nya papper från prima och de helt underbara små rosorna som hon också nyss hade fått hem.Stämpeln lånade jag av en snäll pysslare som också var där.Till Lon har jag använt mig av papper från october afternoon och även textrutan och träd dien är därifrån.sedan gjorde jag också ett bidrag till hennes tävling för mars månad.det ska jag visa er nästa gång.Den som spar han har.....


Här är ännu en ny Lo som jag gjorde klar alldeles nyss.Till den har jag använt ett helt underbart papper från 3bugs in a rugs helt nya fina serie.Tycker verkligen att deras papper alltid är så mumsiga och roliga att jobba med.

tisdag 3 mars 2009





JAG GILLAR VERKLIGEN ÄNGLAR.HÄR FÅR NI SE EN DEL AV DE HANDMÅLADE ÄNGLAR SOM JAG HAR GÅTT KURS OCH LÄRT MIG ATT MÅLA.NI HAR JU TIDIGARE OCKSÅ FÅTT SE MINA HANDMÅLADE TOMTAR.JAG TRODDE INNAN MIN FÖRSTA MÅLNINGSKURS ATT JAG VERKLIGEN INTE KUNDE MÅLA SÄRSKILT INTE DE SMÅ DETALJERNA SÅ SOM ÖGONEN OCH ÖGONBRYNEN,DE ÄR SOM NI SER GANSKA SÅ SMÅA.