fredag 30 januari 2009

Flowerpunch

Upptäckte idag att brunkullan nu äntligen hade fått hem flowerpunch som jag väntat så länge på så nu är min samling komplett och det känns fantastiskt roligt och inspirerande.Så nu är det bara att tillverka egna blommor för fulla muggar.När det nu dessutom är i olika storlekar så blir det ännu bättre och roligare -man kan ju då "bygga"de på varandra.När den sista har kommit så ska jag fota de och visa de för er.

onsdag 28 januari 2009


Här är den senast av mina lo som jag gjorde igår på kursen.Bilden föreställer min äldste son och hans älskade gitarr som han fick i present på sin 14-års dag.Han spelar verkligen på den jämnt.Papperet som jag använt som bas vet jag inte vart det kommer ifrån .Det köpte jag för länge sedan.Den understa fotomattan med noter på kommer från octoberafternoon.De övriga två fotomattorna är enfärgad cardstock i färgerna svart och guldbrun.Papperet med den svarta texten har jag sprayat med silvermist-syns inte så bra på kortet.
Sedan gjorde jag en lo med temat "höst",lite fel årstid men jag gillar verkligen alla fina höstfärger.Kortet är taget på våran rönn som var helt otroligt vacker i höstas med alla färgerna.Papperen som jag använt denna gång är Maja designs höst serie.

Här kommer den 1:a lo:n som jag gjorde på kursen.Det är mina pojkar som badar på vännäsbadet,sommaren 2008.Till den här lo:n har jag använt papper från october afternoon.Även taggen är därifrån

tisdag 27 januari 2009

Upptäckte idag en helt fantastisk blogg http://www.mirabyll.blogspot.com via min pysselvän.Där finns det bla massor av biljetter och mallar att skriva ut alldeles GRATIS.Gissa om jag blev glad,täng att något faktiskt kan vara gratis idag.Supertack !!!



Har idag varit hos nettan igen ,det var sista delen av scrapbookingkursen idag.Det blev en LO på min älste son och han älskade gitarr.Jag ska visa den för er lite senare när jag har fotat den och så.

söndag 25 januari 2009

Köpgalen

"Råkade" hitta massa fina papper och dekorationer från melissa frances på nettans hemsida.Så jag var ju "tvungen " att genast slänga in en order,köpgalen som jag är.Jag hade ju bestämt mig för att lugna mig lite med pappers inköp men icke....Kunde inte leva upp till mitt och min pysseltokiga vän Britt-Inger"har vi papper eller????"Min barn har sedan länge sagt till mig att jag inte behöver köpa nåt papper på minst 100år iallafall.Men det går ju förstås inte-papper är kul.

lördag 24 januari 2009

sportnörd

Har idag haft en heldag framför tvn med massor av sport,sportnörd som jag är.Det var många givande timmar med fina svenska framgångar.Roligast var ju så klart att Björn Ferry vann:)
Fick sedan på eftermiddagen avbryta mitt tittande för att åka till Vännäs och se på min älste son som spelade match-Tyvärr snöplig förlust.Imorgon blir det nog också rätt mycket sport tittande är jag rädd.Senare på dagen ska vi fara till Umeå och uppvakta min kära svärmor som fyller år.Hon kommer att bjuda på middag också så att jag slipper tänka på det åtminstone imorgon-skönt.

Det blev 2 st lo:s gjorda under pysselträffen i torsdags.Nu ska de bara fotas och sedan kan jag visa de för er.

onsdag 21 januari 2009



Här kommer nu den lo som jag lovade er att visa.Den gjorde jag igår när jag var på scrapbooking kurs hos nettan.Det är en lo där mina två pojkar och deras kusiner som jag tog annandag jul.Imorgon ska jag på pysselträff så vi får se om jag har nåt nytt att visa därifrån också sen.Tack snälla Anna som låter mig lifta med er till pysselträffen i morgon.
I och med det förra inlägget så tänkte jag visa er min afina handmålade tomtar som nu har gått till vår vila:(.Jag målade dessa tomtar för nåt år sedan när jag gick kallmålningskurs i keramik.Det är lika roligt varje år att få ta fram dessa tomtar och jag kan lova att de finns inte nån som är den andra lik.Det är också lite kul när man tänker på att de nog i finns i alla hem utan bara hos vi som har gått kursen.Jag längtar redan till nästa jul......man är väl inte lite knäpp eller????

Handmålade tomtar















tisdag 20 januari 2009

Äntligen har också mina reapapper från scrapaddicted kommit.Många fina glitterpapper blev det.Dessa papper är superläckra att stansa ut bokstäver och andra roliga saker med cuttlebuggen.Ja det blev ju förstås också några mönstrade papper som matchar bra till.Igår la jag ju in en order från stellas nu när de har 50% på nästan allt så min väntan......fortsätter.En rolig väntan förstås.Fick också meddelande om att månadspaketet från nooken är på gång också ,verkar vara mycket fint denna gång också som alltid.Jag lovar att jag ska visa er bilder på detta paket så fort som det har landat i lådan .

Förhoppningsvis så ska jag också ha något alster från min scrapkurs hos Nettan att kunna visa upp för er.Så den som väntar på något gott .....väntar aldrig för länge.

måndag 19 januari 2009

Väntan över....

Nu är en del av min väntan över.Jag fick nämligen min kort som jag skickat iväg för framkallning så nu kan jag börja jobba med dem -kul:)Ska ju som sagt till nettan och pyssla imorgon .


Sedan vill jag också tacka hozzan det vill säga Anna för tipset om att stella hade rea nu.Jag var genast tvungen att lägga in en beställning.Har svårt att hålla mig ifrån reor särskilt när det rör sig om papper-jag har pappersnojja.

fredag 16 januari 2009

Vinterkyla

Vinterns kallaste dag -30 på termometern idag så det blir en dag när man helst inte går utanför dörren.Trodde och hoppades att jag skulle få min foton idag med posten så att jag kunde få börja pyssla med de nu när det är så kallt ute men ,se icke.Hoppas att de kommer senast måndag så att jag kan använda en del av de på kursen hos nettan .

torsdag 15 januari 2009

Och till sist



Och till sist tänkte jag visa ett kort som jag gjorde för ett tag sedan .Eftersom jag nyss börjat med scrapbooking så har jag mest bara gjort kort än så länge.

Till detta kort har jag använt papper från kaiser"cafe culture".Stämpel är en som jag har stämplat av från någon snäll scrapvän på någon pysselträff tror jag.TACK!!!

Pojkkort



Jag har också gjort ett pojkkort som min son ev. ska få på sin födelsedag i februari men,man vet aldrig jag kan hinna ändra mig och göra ett nytt innan dess.Till detta kort har jag använt papper från bo bunny"winterwhisper"kollektionen är det mönstrade ifrån och de enfärgade är bo bunny"frostdot" och "shitakedot".Stämpeln är också från det senast hängelpaketet.

Vinterhälsning



Jag har också gjort ett kort i vinterstecken.Även denna gång är papperen från maja design men denna gång från vinterkollektionen.Den kollektionen är bara helt underbar tycker jag.Stämpeln är från magnolias jul/vinter paket och är såklart målad med promarker.

Här kommer allahjärtansdag kort nr:2 som min andra vän ska få.Denna gång har jag använt papper från maja designs kollektion "till vänner Carina".Därifrån kommer även vännerbården som löper genom hjärtat.Stämpelmotivet har jag även denna gång målat med promarker.Den kommer från hänglars senast paket.

Alla hjärtansdag kort


Här kommer det 1:a av två allahjärtans dagkort som jag har gjort till mina 2 allra bästa vänner.
Till detta kort har jag använtpapper från basic greys kollektion "Eva".Stämpeln är en gammal magnoliastämpel men hör till en av mina favosar.Stämpeln har jag målat med promarker som jag nyligen har hittat och gillar helskarpt.

onsdag 14 januari 2009

Väntar och väntar......

Här går jag nu och väntar på att mina fotografier som jag skickat iväg på framkallning ska komma så att jag kan få börja pyssla med de.Eftersom jag är nybörjare på det här med scrapbooking och då framför allt LOer så har jag nu anmält mig till en nybörjarkurs hos nettans.Jag lovar att jag ska visa er lite av vad jag pysslade med där.

Det var första saken som jag väntar på .Jag väntar också på att mina papper från scrapaddicted som jag köpte på rea där när de hade 50% på allt nyligen .Jag hoppas att de kommer snart.

Sedan vill jag också tack Anna (Hozzan)för hennes fina ord till mig på sin blogg.

tisdag 13 januari 2009

Tändsticksaskar



Här ser ni några av alla de tändsticksaskar som jag gjorde innan jul.Jag hade massor av beställningar så jag blev ganska så less till slut på att göra de.De hade alla lite olika utseede men tomten Tomas var en populär figur som nästan alla ville ha.

måndag 12 januari 2009



Det här kortet gjorde jag till en av mina bästa vänner och hennes familj när de skulle till att flytta till nytt hus.
Hejsan!!!
Tack för att du tittade in i mitt lilla krypin.Jag har äntligen blivit med blogg.Har tänkt skaffa det länge men det har inte blivit förrän nu.Hoppas att ni ska finna lite idder och inspiration här.